Thonet

thonet møbler

Thonet – pioner inden for minimalistisk design

Thonet er over hele verden kendt som en pioner inden for high-end-design. Virksomheden har rødder helt tilbage til 1849, hvor Michael Thonet grundlagde virksomheden sammen med sine to sønner. Forinden havde Michael Thonet opfundet det dampbøjede træ, som i starten var udgangspunktet for virksomheden, der i en periode producerede over 865.000 dampbøjede træstole om året! Michael Thonet døde i 1871, og hans to sønner fortsatte driften af den succesfulde virksomhed. Gennem tiderne har virksomheden konstant udviklet sig, og i dag er den fortsat familieejet og ledet af 5. generation af Thonet-familien. Thonet er fortsat en af verdens absolut mest anerkendte møbelproducenter. Thonet har et helt tydeligt DNA i sine designs, og kvaliteten er usammenlignelig. Møblerne er et funktionelt kunstværk, som både pryder indretningen og giver fysisk velvære, når de anvendes. Thonet har altid været kendt som en virksomhed, der går i forvejen. En international trendsætter om du vil. Thonet har altid både været de første og de bedste, og sådan er det stadig den dag i dag.

Thonet 218 – en af de mest solgte stole

thonet218
Thonet 218 bliver ofte betegnet som ”The famous bistro chair”. Stolen er en af Thonets mest solgte stole, og den er især anvendt i restauranter og caféer specielt i Sydamerika. Stolen har et stilrent og kreativt udtryk, og ligeså skøn som den ser ud, er den at sidde på. Stol nr. 218 fra Thonet kan både anvendes i det private hjem samt i diverse forskellige former for erhvervsindretninger.

Thonet 233 – designet i år 1895

thonet233
Thonet 233 er en gammel sag, som er designet tilbage i 1895 af Gebrüder Thonet. På trods af at stolen er designet for over 120 år siden, så er den mindst ligeså moderne i dag, som den var i sin tid. Stolen er tidløs og klassisk, og komforten er bestemt heller ikke at tage fejl af. Stolen har altid været meget populær i restaurant- og cafémiljøet, fordi den udståler varme og trygge omgivelser, og naturligvis fordi kvaliteten er enormt god.

Thonet – bliv en del af den fantastiske historie

thonet
Med design fra Thonet får du det bedste af det bedste. Det gælder både det designmæssige udtryk, som er en kombination mellem det tidløse, det klassiske og det kreative, men det gælder bestemt også kvaliteten. Møbler fra Thonet holder i en menneskealder på trods af daglig slitage, hvis ellers de bliver passet ordentligt på. Derudover køber du også ind på en fantastisk historie, når du investerer i møbler fra Thonet. Møblerne er meget alsidige, og de kan anvendes i uendeligt mange miljøer uanset om det er til det private hjem eller til erhvervsindretning.

Tre gode grunde til at vælge design fra Thonet