STUA

STUA møbler

STUA – Ekstraordinært og unikt spansk design

STUA er en familieejet møbelvirksomhed med over 25 års erfaring. Det hele startede som et familieforetagende, hvor interessen for design og udvikling af egne møbler skulle afprøves professionelt. Ønsket var at levere godt håndværk og anderledes design til lokalsamfundet i Spanien. Fokus var udelukkende nationalt, men med tiden blev efterspørgslen efter virksomhedens produkter så stor, at STUA måtte udvide sin distribution til også at omfatte flere internationale markeder. I dag er virksomheden repræsenteret i store dele af Europa og på flere andre kontinenter – dog alle steder med samme formål, som de har haft siden begyndelsen for over 25 år siden. STUA vil levere ekstraordinært og unikt produktdesign, med en detaljegrad som sjældent ses andre steder. Kvaliteten skal være abnormt høj ved hver eneste produkt, der forlader fabrikken, og så skal signaturen ikke være til at tage fejl af. Tempoet er irrelevant for STUA. Uanset om efterspørgslen overstiger udbuddet, vil et produkt ikke blive sendt ud, før virksomheden på alle parametre kan stå inde for det. Ligeledes skal køberen opleve at servicen matcher den høje produktkvalitet, så derfor er de menneskelige ressourcer er også enormt vigtige for STUA. Det skal alt sammen være med til at definere STUAs image, som den møbelvirksomhed der leverer ekstraordinær kvalitet, godt design og fremragende service.

STUA gas – Når design, komfort og kvalitet mødes

stua gas

Gas er en minimalistisk og stilren kontorstol fra STUA. Stolen er designet af Jesús Gasca, og den fås i flere forskellige varianter. Der er returdrej i stellet, som fås i enten sort, hvid eller krom. Derudover fås den både polstret i læder eller stof, ligesom den fås uden polster. Ydermere kan du vælge mellem forskellige farver. STUA gas er det oplagte valg både til hjemmekontoret og til arbejdspladsen. Det tidløse udtryk går aldrig af mode, komforten er fremragende og kvaliteten er helt i top.

Globus Chair – Anderledes og tidløst design

stua globus chair

Globus Chair har et anderledes og opsigtsvækkende design, som på trods af de specielle former vil indgå som en helt naturlig del af indretningen. Formerne tjener dog også flere formål. Først og fremmest er de kurvede former på både sæde og ryg med til at give en helt fantastisk komfort. At det så også ser godt ud, er blot endnu en fordel. Globus Chair fra STUA fås i diverse forskellige farver og materialer, ligesom du kan vælge både en indendørs- og en udendørsvariant.

STUA – Både til det private hjem og til virksomheden

STUA akustik

STUA er det oplagte valg for dig, der ønsker et høj niveau af kvalitet, og for dig som holder af flot design. Her får du en kombination af det hele. Uanset hvilke møbler du vælger fra STUA, så får du et tidløst og unikt udtryk, som du ikke finder magen til andre steder. Møblerne er enormt alsidige, hvorfor de kan anvendes både i det private hjem samt i erhvervslokaler.

3 gode grunde til at vælge design fra STUA

  • STUA kombinerer det tidløse design med et unikt udtryk
  • STUAs møbler kan modstå daglig slitage i rigtig mange år pga. den høje kvalitet
  • Komforten i STUAs møbler er enormt god

Vi har også et alternativt – Lapalma

Lapalma er italiensk design fra allerøverste hylde. Det er kreativitet og kvalitet på meget højt plan. Har du lyst til at stifte bekendtskab med et godt alternativt til møbler fra STUA, så bør du læse mere om Lapalma her