SOFTLINE

møbler fra softline

SOFTLINE – Kreative, komfortable og multifunktionelle møbler

SOFTLINE blev grundlagt i Danmark tilbage i 1979, og siden dengang er det gået stødt fremad for det anerkendte brand, som i dag er repræsenteret i mange lande verden over. SOFTLINE har en vision om at være den førende møbelleverandør af innovative og ikke mindst funktionelle møbler af højeste kvalitet både til private hjem og offentlige rum rundt i hele verden.
I samarbejde med internationalt anerkendte designere skaber SOFTLINE nye innovative møbler af miljøvenlige materialer på deres egen fabrik i Danmark. Møbler som har til formål at tilføre værdi og kvalitet til det eller de rum, som de placeres i – og naturligvis for dem som anvender møblerne i dagligdagen.
SOFTLINE har en unik tilgang til at skabe multifunktionelt design. Mange af SOFTLINEs møbler har forskellige integrerede funktioner, der gør det muligt at anvende dem til flere forskellige ting. Flere møbler kan f.eks. både anvendes som loungemøbel, siddemøbel og soveplads. På den måde kan du på relativt lidt plads skabe et meget praktisk område.
SOFTLINE ønsker at tilbyde markedet nøjagtigt det, der er efterspørgsel på i dag. De internationale designere ved altid, hvad der rører sig her og nu, og gennem tæt samarbejde med disse designere, samt det at SOFTLINE producerer alle møbler på sin egen fabrik, kan de reagere hurtigere på markedstrends end de fleste andre.

Basket – behagelig og hyggelig

basket stol fra softline

Basket er en serie fra SOFTLINE, som består af en sofa, en stol og en puf – alle sammen i forskellige størrelser og farver. Møblerne er inspireret af funktionelle strandkurve, og de har et enkelt men anderledes udtryk, der udstråler varme og behagelighed. Både stol og sofa fås med to forskellige ryghøjder, og yderligere fås stolen med enten fast fod eller drejefod.

Hugo – en loungestol til den kreative sjæl

softline stol hugo

Hugo er den ultimative loungestol til den kreative sjæl. Med sit enkle og anderledes udtryk, skaber Hugo hygge uanset hvilket miljø, den placeres i. Stolen er fremstillet af skum, som er betrukket med blødt og behageligt stof, hvilket giver den er særdeles god siddekomfort. Hugos betræk er aftageligt, så hvis du på et tidspunkt vil prøve noget nyt, så kan du skifte betrækket til en anden farve.

SOFTLINE – Alt det bedste et møbel kan tilbyde!

softline

Med møbler fra SOFTLINE får du den bedst tænkelige komfort, og derudover får du kreativt langtidsholdbart design, som er inspirerende og skaber liv i hjemmet eller på arbejdspladsen. Mange af møblerne er som nævnt multifunktionelle, så på den måde kan du også udnytte pladsen helt optimalt.

3 gode grunde til at vælge møbler fra SOFTLINE

  • SOFTLINE designer innovative møbler i en stor palet af flotte farver
  • SOFTLINE designer multifunktionelle møbler, som kan anvendes til flere forskellige formål
  • Kombinationen mellem SOFTLINEs egenproduktion og det tætte samarbejde med internationale designer gør, at SOFTLINE har særligt gode forudsætninger for at reagere hurtigt på de trends og tendenser, der rør sig i markedet

Lige så vild med udvalget fra SOFTLINE, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra SOFTLINE. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Vi har også et alternativ – Blå Station

Blå Station er ligesom SOFTLINE en innovativ og nytænkende designvirksomhed, som skaber kreative løsninger til både private og erhverv. Find mere inspiration om Blå Station her

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.