Skipper Furniture

skipper furniture

Skipper Furniture – komfortable siddemøbler og flot design

Hvis du går efter komfortable siddemøbler, så er det møbler fra Skipper Furniture, du mangler. Virksomheden blev grundlagt helt tilbage i 1955 og har dermed mere end 60 års erfaring. Skipper Furnitures designfilosofi har altid bygget på godt dansk håndværk, hvor komfort og design i samspil skal skabe en oplevelse af velvære og varme både funktionelt og visuelt. Skipper Furniture anvender naturvenlige materialer i sin produktion for at bidrage til et bedre miljø. Materialerne er nøje udvalgt og analyseret ned til mindste detalje for at sikre den ekstraordinære kvalitet. Skipper Furniture er i dag repræsenteret i store dele af Europa samt i Australien, Japan og USA.

Bamse lænestol – et stykke historie er relanceret

bamse lænestol
Bamse lænestolen fra Skipper Furniture er et stykke historie, som blev udviklet af Svend Skipper tilbage i 1950’erne. Stolen var særligt populær de første mange år efter lanceringen, men den blev senere hen mindre interessant i en periode. I 2011 blev stolen atter relanceret pga. ny interesse i den. Herefter har efterspørgslen været stødt stigende, og stolen har igen vundet indpas i danske hjem og virksomheder.

Cocoon – et hyggeligt og smart frirum

cocoon
Cocoon er frirummet på arbejdspladsen eller det offentlige indendørsmiljø. Cocoon er et såkaldt rum i rummet, hvor du bliver fri for støj og, hvor du ene og alene kan nyde stilheden. Cocoon giver dig endvidere mulighed for at oplade mobiltelefon og Ipad. Derudover er der musikanlæg integreret i Cocoon, så du kan lytte til dit yndlingsmusik. I loftet af Cocoon sidder tre styrkeregulerende LED-lamper. Cocoon kan flyttes frem og tilbage let og enkelt ved hjælp af de otte hjul, som sidder under bunden.

Skipper Furniture – møbler der holder i en evighed

capri daybed skipper
Skipper Furniture er svaret på gode komfortable møbler med et flot og tidløst udtryk. Møblernes klassiske udtryk passer ind i stort set alle miljøer, hvad enten du skal bruge dem i dit private hjem eller i forbindelse med en erhvervsindretning. Møblerne kan holde til hverdagens slitage, og med den rette pleje kan du have glæde af dem i uendeligt mange år.

Tre gode grunde til at vælge design fra Skipper Furniture