SKAGERAK

skaberak møbler

Skagerak – gamle traditioner præsenteret på nye måder

I 1976 blev drømmen om at designe og producere langvarigt design med udgangspunkt i skandinaviske designtraditioner til virkelighed for stifter Ib Møller, som dog ikke længere er tilknyttet Skagerak (tidligere kaldet Trip Trap i Danmark). I dag drives Skagerak af de to ildsjæle Jesper og Vibeke Panduro, som fører de gamle traditioner videre på bedste vis. Enhver designinteresseret dansker kender i dag til Skagerak, og mange føler nærmest, at de har et særligt tilhørsforhold til det anerkendte brand, som designer møbler, der er ment til at gå i arv gennem flere generationer. Skagerak designer både indendørs og udendørs møbler, men fælles for alle kollektioner er, at de er designet af gode holdbare materialer og med omtanke for vores planet. På trods af Skageraks primære fokus – nemlig at designe møbler med udgangspunkt i gamle traditioner, har virksomheden også fokus på skabe tidssvarende og eksperimenterende designs. Kernen i Skagerak bliver der ikke ændret på. Selv siger Skagerak, at de tænker på sig selv som en virksomhed, der altid vil være, som de er – uforanderlige men altid præsenteret på nye måder.

Drachmann havesæt – et dansk designikon

drachman fra skagerak
Drachmann-serien fra Skagerak kan vidst med rette omtales som et dansk designikon. Drachmann har et klassisk robust udtryk, som tydeligt har referencer tilbage til dansk designs storhedstid, hvor solidt og godt håndværk var essensen af nærmest alt. Havesættet fra Skagerak udstråler varme og hygge, og det kan både anvendes privat i haven eller hos virksomheder, hvor det bliver centrum af et rart udeareal. Havesættet fås både i teak og hvid, ligesom der er flere forskellige størrelser at vælge i mellem både hvad angår bord og bænk.

Cutter bænk – suveræn enkelhed

skagerak cutter bænk
Cutter bænken fra Skagerak er en del af serien Cutter, som ligesom Drachmann-serien er meget anerkendt blandt det designinteresserede folk rundt omkring i hele verden. Cutter bænken er designet af Niels Hvass, som selv har en tydelig kærlighed til bænken. “Cutter bænken udstråler en suveræn enkelhed. De præcise tremmer og det sammenhængende forløb i konstruktionen går op i en sublim helhed.” Disse ord har Niels Hvass selv udtalt, og vi kunne ikke sige det bedre selv! Med Cutter er mulighederne nærmest uendelige. Bænken fås i flere farver, så den kan tilpasses din indretning, og den kan anvendes både inde og ude.

Skagerak – langtidsholdbart design

lænestol fra skagerak
Skageraks klassiske og tidløse designs er kort og godt altid et hit. Samtlige møbler udstråler en varm velkomst, hvad enten de er placeret i det private hjem eller i en virksomhed. De holdbare materialer tåler hverdagens slid, og med den rette pleje kan møblerne gå i arv gennem flere generationer. De klassiske møbler kan anvendes i uendeligt mange miljøer, og uanset hvilket miljø der er tale om, vil den store brandværdi, som stort set alle danskere tillægger Skagerak, skabe en underbevidst følelse af at være et sted, hvor der er styr på tingene.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra Skagerak