Sika Design

sika design møbler

Sika-Design – Miljøvenligt design siden 1950

Sika-Design blev etableret tilbage I 1950 og er dermed den virksomhed, der har designet og produceret håndlavede møbler af det naturvenlige materiale rattan i længst tid i hele Skandinavien. Sika-Design en af de designvirksomheder, som stort set alle designinteresserede individer respekterer – ikke mindst for deres evne til at skabe, men i særdeleshed også for deres filosofi og måden hvorpå de behandler vores miljø. De fleste virksomheder er efterhånden miljøbevidste, hvilket er rigtig godt, men for Sika-Design har det altid været en del af deres DNA. Miljøbevidsthed er ikke noget, de er blevet tvunget ud i på grund af pres fra omverdenen, det er noget de har været lige siden dag ét. Virksomhedens mange certificeringer er da heller ikke at tage fejl af. Sika-Design er bl.a. certificeret i henhold til ISO 14001, hvilket kræver enormt meget både i forhold til miljøbevidsthed og socialt ansvar.
Med møbler fra Sika-Design får du tidløs kvalitet. Du får naturen helt ind i stuen eller ud på terrassen, alt efter hvor du vælger at anvende dem. Materialerne der anvendes er slidstærke, og de er både velegnede til indendørs og udendørs brug.

Michelangelo daybed – Kan både anvendes inde og ude

sika design daybed
Hvis du søger en hyggelig og miljøvenlig daybed, så er Michelangelo fra Sika-Design det helt rette valg. Daybed’en er fremstillet af det miljøvenlige materiale rattan, som også er slidstærkt og skaber et varmt og rart udtryk. Michelangelo daybed kan både anvendes indendørs og udendørs.

Hanging Egg Chair – Et kunstværk af Nanna Ditzel

egg hanging sika design
I 1959 designede den verdenskendte designer Nanna Ditzel Hanging Egg Chair. Her er tale om et tidløst møbel, som godt kan kaldes for et kunstværk. Den hyggelige stol kan dekoreres med puder, så du får dit eget svævende rum i rummet. Stolen kan både anvendes indendørs og udendørs, og den kan placeres i stort set alle miljøer.

Sika-Design – Nogle af de mest alsidige møbler der findes

sika design rattan møbler
Sika-Designs møbler er nogle af de mest alsidige møbler, der findes. Møblerne kan anvendes i uendeligt mange miljøer, og de kan anvendes i stort set alle rum, ligesom de kan anvendes både indendørs og udendørs. Hvis du er til hyggeligt kvalitetsdesign, så er møbler fra Sika-Design det helt rette valg, uanset om det er til dit private hjem eller din virksomhed. Møblerne supplerer hinanden rigtig godt, så hvis du har brug for flere møbler nu eller på et senere tidspunkt, så vil du nemt kunne skabe en gennemgående rød tråd i din indretning med Sika-Design.

Tre gode grunde til at vælge møbler og interiør fra Sika-Design