Deprecated/www/jensenplusdk_635/public/wp-includes/formatting.php5397
Sibast Furniture | Historisk dansk design | jensenplus.dk

Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /www/jensenplusdk_635/public/wp-content/themes/jupiter/views/blog/components/blog-single-meta.php on line 17

Sibast Furniture

sibast furniture møbler

Sibast Furniture – Et genopstået eventyr

I 1908 blev en af møbelindustriens legender født. Hans navn var Helge Sibast. Helge var søn af en erfaren erhvervsdrivende mand, som han arbejdede tæt sammen med i sine unge år. Derigennem udviklede han en forretningsforståelse, som er de færreste forundt, og han lærte, at man høster, hvad man sår. Op gennem 1950’erne og 60’erne fik Helge skabt Sibast Furniture, som i løbet af hans tid kom til at beskæftige mere end 120 medarbejdere på samme tid. Ligeså formåede han at skabe danske designikoner, som fortsat er yderst populære den dag i dag. Det er også takket være hans barnebarn samt hans hustru, som har genskabt den ikoniske virksomhed. Det siges, at legender aldrig dør. Det ordsprog kan der være noget om – i hvert fald hvis man tolker på det. Rent fysiologisk døde Helge Sibast i 1985, og det blev desværre starten på enden af det fantastiske møbeleventyr – for en stund. Først i 2012 skete der noget, som ingen havde forventet. Helge Sibasts barnebarn Ditlev og hans hustru Anna ”opdagede” stolen ved navn ”Model No. 8”. De var helt vilde med den, og de følte sig nødsagede til at genproducere den ikoniske stol. Det blev starten på et nyt eventyr under samme navn – Sibast Furniture er i dag genopstået.

No. 2 Table – Et elegant spisebord

no 2 table
I 1950 designede Helge Sibast et sidebord som gave til sin hustru. Ditlev og Anna, som i dag driver virksomheden, så dog endnu mere potentiale i sidebordet, som blev inspirationskilden til spisebordet ”No. 2 Table”. Det elegante bord fra Sibast Furniture passer med sin elegance perfekt ind i den moderne indretning. Bordets kvalitet og robusthed er fantastisk, og du vil med garanti komme til at elske det. No. 2 Table kan både anvendes i det private hjem eller i virksomheden. Mangler du stole dertil, kan du med fordel overveje No. 8 Chair, som komplementerer bordet rigtig godt.

No. 8 Chair – Starten på det nye eventyr

no 8 chair sibast
No. 8 Chair er den historiske stol, som blev starten på et nyt eventyr for Sibast Furniture. Det var netop denne model, der fik barnebarnet Ditlev og hans kone Anna til at genskabe det ikoniske brand, som op gennem 50’erne og 60’erne slog sig fast som en af Danmarks helt store spillere på møbelmarkedet.
Så snart du ser No. 8 Chair fra Sibast Furniture, er du ikke tvivl om kvaliteten af den. Designet er elegant og robust på én og samme tid, og det udstråler noget helt særligt, som er meget svært at beskrive. Stolen kan bl.a. anvendes rundt om spisebordet derhjemme eller rundt om borde på restauranter.

Sibast Furniture – Historisk designkvalitet

sibast furniture
Det er ikke hvilket som helst brand, der bliver genskabt efter så mange år. Det vidner om, at man har skabt nogle unikke produkter både rent designmæssigt og kvalitetsmæssigt. Derudover fortæller det også, at historien er for god til ikke at genopstå. For dig betyder det, at du køber et produkt, som i sin udformning er noget særligt. Du får et kvalitetsmøbel, som med den rette pleje kan holde i en evighed. Derudover får du et produkt, som fortæller en interessant historie. Sibast Furniture har forskellige møbler i sit sortiment, og de fleste vil både kunne anvendes i hjemmet og i virksomheden.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra Sibast Furniture

: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in on line