SEDUS

sedus kontormøbler

Sedus – Filosofien bag en hjertevarm møbelvirksomhed

Med over 140 års erfaring er Sedus en veletableret spiller på møbelmarkedet. Virksomheden er særligt specialiserede inden for fremstilling af kontormøbler, hvor der både er fokus på det tidløse design, den god ergonomi og den høje kvalitet. Alt sammen med en ressourcebesparende og miljørigtig omtanke. I modsætning til mange andre virksomheder er alt, hvad Sedus foretager sig, en hjertesag som på ingen måder drives af et kommercielt formå. Sedus har til gengæld i over 50 år gjort omhyggelig brug af ressourcer i sin produktion, simpelthen fordi det ligger dem på sinde ikke at efterlade verden i en ringere stand, end hvis de ikke eksisterede. Og denne tankemæssige tendens er gennemgående for hele Sedus’ måde at arbejde på. Hvad angår design, har Sedus aldrig fokuseret på trends og tendenser, men på det der for dem føltes og fortsat føles rigtigt. Tilbage i 1925 lancerede virksomheden eksempelvis den første fjedermonterede drejestol i Europa. Gennem tiderne har Sedus vundet utallige priser både for sine produkter men også for den miljørigtige fremstilling og materialeanvendelse.

se:works – Skab en hjemlig følelse på arbejdspladsen

se works

Meningen med se:works er, at medarbejderne skal føle sig hjemme på kontoret. Det betyder ikke, at der bliver skabt et useriøst arbejdsmiljø, men tværtimod bliver der skabt et miljø, der skaber tryghed, bedre mulighed for samarbejde og åbner op for kreativiteten. se:works fra Sedus er en kollektion af sofaer og møbler til kontoret, som du med sikkerhed vil blive enormt glad for rent funktionelt men i særdeleshed også visuelt.

Sweetspot – Lad kreativiteten blomstre

sweetspot sedus

Ligesom ovenfor omtalte se:works, kan Sweetspot være med til at understøtte et kreativt og formelt arbejdsmiljø uden at gå på kompromis med effektiviteten. Stolen har et designmæssigt udtryk, som er enormt inspirerende og behageligt, og ligeledes er komforten helt i top. Med Sweetspot fra Sedus kan du skabe en arbejdsplads præget af tryghed og kreativitet.

Sedus – Møbler til kontoret

sedus

Sedus er det oplagte valg til kontormiljøet. Med møbler fra Sedus får du både design, komfort, og kvalitet. Møblerne er tidløse og unikke i sit udtryk, og de understøtter i høj grad kreativitet på arbejdspladsen. Mange af møblerne kan naturligvis også anvendes i en anden kontekst, hvor mange af de samme fordele vil komme til udtryk.

3 gode grunde til at vælge design fra Sedus

  • Sedus møbler gennemgår mere end 70 forskellige styrketests, inden de udgives på markedet. Du kan derfor være sikker på at modtage fremragende kvalitet.
  • Ved at købe møbler fra Sedus understøtter du en miljørigtig produktion, som er mere vigtig end nogensinde før.
  • Du vil opleve en usammenlignelig komfort i hvert eneste møbel fra Sedus. Du får derfor både flot og tidløst design, som også rent funktionelt vil være en fornøjelse i mange år frem.

Vi har også et alternativ – Engelbrechts

ENGELBRECHTS designer ligesom Sedus kontormøbler af enormt høj kvalitet. Ligeledes har virksomheden fokus på at minimere ressourcespildet til gavn for vores miljø. Har du lyst til endnu mere inspiration, så kan du læse om ENGELBRECHTS her

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.