Schou Andersen

schou andersen

Schou Andersen – Succes siden 1919

Schou Andersen blev etableret helt tilbage i 1919, og siden da har den familieejede møbelproducent oplevet stor succes både i Danmark og internationalt. Schou Andersen er verdensmestre i at snedkerere diverse siddemøbler – spisestole, loungestole og sofaer, og mindst ligeså gode er de til at designe og fremstille fantastiske borde. Schou Andersens møbler er meget alsidige. De har særligt fokus på at udvikle møbler specielt til Care-segmentet – altså sygehuse, plejehjem m.v., men de fleste møbler er bestemt også anvendelige i det private hjem. Fordelen ved møblerne er, at de er fremstillet af de bedste materialer, og det største fokus i hvert eneste møbel er funktionalitet og modstandskraft. De klassiske møbler kan derfor holde i en evighed, på trods af at de er udsat for slitage.
Schou Andersen fokuserer som sagt på Care-segmentet, og derfor ved de, at ikke alle behov er ens. For at kunne tilbyde produkter, der dækker ethvert behov, tilbyder virksomheden skræddersyede løsninger af deres eksisterende møbeldesign, så du ikke behøver at gå på kompromis med noget som helst.
Schou Andersen har i øvrigt stort fokus på at belaste vores miljø mindst muligt. Derfor gør virksomheden en særlig indsats i form af løbende at udføre miljømæssige forbedringer bl.a. ved at effektivisere og optimere produktionen, så fremstillingen mindsker ressourceforbruget.

7031SVF – God komfort og et hyggeligt udtryk

schou andersen lænestol
7031SVF fra Schou Andersen er en fremragende lænestol med utrolig god komfort og et indbydende hyggeligt udtryk. Stolen kan indstilles ved hjælp af egen kropsvægt, så du opnår den bedste siddestilling. Stolen er designet således, at den ikke suger hverken fugt eller bakterier. 7031SVF fra Schou Andersen er en meget robust og stabil stol, som enhver vil få glæde af.

7015 – Usædvanlig stabilitet, flot design og optimal støtte

7015 stol
7015-modellen fra Schou Andersen er en særdeles praktisk og samtidig nydelig spisebordsstol. Stolen har et tidløst og klassisk design, som med garanti aldrig bliver umoderne. Stolen er særligt velegnet til Care-segmentet, hvor den vil fungere rigtig godt i kantinen eller som en hvilestol på gangen. Stolen er kendetegnet ved at være ekstremt stabil – langt ud over det sædvanelige for sådan en type stol. Brugeren får optimal støtte og en fremragende komfort. Yderligere er stolen designet på en måde der gør, at den ikke suger fugt og bakterier.

Schou Andersen – Den ultimative møbelleverandør til Care-segmentet

schou andersen møbler
Schou Andersen er den ultimative møbelleverandør til Care-segmentet. Du får langtidsholdbare kvalitetsmøbler, som har et klassisk og tidløst udtryk. Møblerne giver samtidig en fremragende komfort til brugeren, ligesom de er praktiske i sine materialer og sammensætning ift. bl.a. fugt og bakterier. Møblerne kan naturligvis også anvendes i det private hjem, hvor de samme praktiske egenskaber kan nydes. Med andre ord er møbler fra Schou Andersen det helt rigtige valg for dig som værdsætter praktiske, funktionelle, tidløse og ikke mindst smukke designermøbler af absolut højeste kvalitet.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra Schou Andersen