Savir

savir møbler

Savir – Håndlavede møbler af høj kvalitet

Savir blev grundlagt i 2011 med en klar vision om at bidrage til et mere inspirerende kontor- og undervisningsmiljø. Det understøttes af virksomhedens enormt høje krav til sig selv, hvor hvert eneste møbel udvikles med fokus på at skabe bedre arbejdsstillinger, som i sidste ende skaber arbejdsglæde og effektivitet på arbejdspladsen. Samtlige møbler skabes ud fra et innovativt og bæredygtigt udgangspunkt, som både gavner dig som bruger og ikke mindst vores miljø. Møblerne er alle sammen håndlavede, hvilket sikrer en høj kvalitet og detaljegrad. I produktionen anvendes kun de allerbedste materialer, som er underlagt særlige miljømæssige krav, hvilket bl.a. sikrer dig en meget lang holdbarhed. Savir arbejder ud fra miljøledelsessystemet ISO 14001, ligesom de af sine leverandører kræver samme standarter. På den måde kan du som forbruger med god samvittighed købe designmøbler fra Savir, som har fokus på miljøet hele vejen igennem forsyningskæden.

Concept flipbord – Det ultimative undervisningsbord

concept flip bord savir
Concept flipbord fra Savir er et særdeles praktisk bord, som er særligt velegnet til et undervisningslokale. Det fleksible bord er designet med henblik på at skabe et langtidsholdbart og stabilt bord, som kan flyttes og gemmes af vejen så let som ingenting! Der er hjul under bordet, så den kan flyttes uden besvær, og yderligere kan bordpladen sættes på skrå, så det hverken fylder eller står i vejen.

The BEAT Chair

beat chair
The BEAT chair er designet i et samarbejde mellem den anerkendte designer Thomas Pedersen og Savir. Stolen har et afslappet og organisk udtryk, som efterlader enhver med et behageligt indtryk af omgivelserne. Stolen er resistent overfor bakterier, og yderligere bidrager den til et bedre akustisk miljø. Stolen former sig efter kroppen, hvilket gør den meget behagelig at sidde på.

Savir – Til kontraktmarkedet og uddannelsesmiljøet

møbler fra svair
Savir henvender sig særligt til kontraktmarkedet og undervisningssektoren. Møblerne er designet specifikt til disse brancher, og for at imødekomme deres krav kombinerer Savir den tidløse simplicitet med en kreativ og innovativ tilgang i sine designs. Det betyder, at du får interessante møbler, som aldrig bliver umoderne. Ligeledes er ergonomi og holdbarhed to nøgleord i virksomhedens designs, for på den måde får du behagelige møbler, som kan klare hverdagens slitage. Savir tilbyder alt inden for siddemøbler og borde til kontraktmarkedet og undervisningsmiljøet, så der er mulighed for at skabe en gennemgående ensartethed i indretningen.

Tre gode grunde til at vælge design fra Savir