Rübner

rübner linoleumsbord

Rübner – En modernisering af dansk design

I 2002 grundlagde den anerkendte designer Bente Rübner sin møbelvirksomhed, som er opkaldt efter hendes eget efternavn. Rübner er sat i verden for at modernisere dansk design ved at kombinere fortiden med nutiden. Dansk design har en helt fantastisk historie, og den er den vigtig at videreføre. Det er lige netop, hvad Rübner gør på sin helt egen måde. Rübner har enormt meget fokus på innovation, for i deres øjne bliver vi nødt til at se design i den kontekst, vi lever i nu til dags. På den måde skabes de nye klassikere, som både trækker på historien og samtidig passer til nutidens -og fremtidens behov.

Rübner Linoleumsbord (spisebord) – Et klassisk bord som er nemt at holde

rübner linoleumsbord
Et tidløst møbel skal være klassisk, stilrent og holdbart. Netop disse egenskaber er hvad der kendetegner dette spisebord fra Rübner. Bordet har et let svævende udtryk, som falder helt naturligt ind i enhver indretning. Linoleumsbordpladen er vandafvisende og generelt meget nem af holde. Dertil kommer, at linoleummet er fremstillet af naturlige materialer, hvorfor bordet har fået det anerkendte svanemærke. Bordet fås i flere forskellige størrelser. Vi anbefaler som udgangspunkt, at du vælger bordet i størrelsen: 200 x 100, så du har plads til hele familien omkring bordet derhjemme eller en masse medarbejdere i frokoststuen.

Rübner Skifferbord (sofabord) – Når historie bliver til møbler

rübner skifferbord
Skifferbordet fra Rübner må være definitionen på et unikt møbel. Stellet er fremstillet af stål, og bordpladen er fremstillet af gamle skiffertage med over hundrede års historie bag sig. Disse skiffertage fremskaffer Rübner, når de skal fjernes fra diverse bygninger, hvorefter de behandler og genanvender dem som bordplader. Det betyder, at du får et sofabord af enormt høj kvalitet, og samtidig får du et stykke historie direkte ind i stuen. Du får tilmed et såkaldt oprindelsescertifikat med, når du køber bordet, så du kan læse om, hvor lige nøjagtig din bordplade stammer fra. Ikke to borde er ens hos Rübner.

Rübner – Møbler som engangsinvestering

rübner
Når du vælger møbler fra Rübner, så har du valgt en engangsinvestering. Samtlige møbler er nemlig fremstillet af fremragende materialer, som kan holde i uendeligt mange år, hvis de plejes ordentligt. Derudover skaber de naturlige materialer et rart udtryk, som forener gammelt og nyt, så de både symboliserer respekten for dansk designarv, samtidig med at de hylder den innovative tankegang. Møbler fra Rübner kan både anvendes i private hjem og i virksomheder.

Tre gode grunde til at vælge design fra Rübner