RUBN

rubn lamper

RUBN – Historien begyndte i 1951

De to brødre Uno og Östen Kristiansson etablerede RUBN tilbage i 1951. Dengang opførte de den 6000 m2 store fabrik, som lige siden har været udgangspunktet for de mange millioner lys, der har vundet indpas i både private hjem og offentlige rum. RUBN har i dag over 60 års erfaring med design og produktion, og derfor er virksomheden i den grad i kontakt med markedet ift. trends og tendenser, som de lynhurtigt spotter og ikke mindst er med til selv at skabe.
Alt produktion foregår i Sverige, og alle lamper er fremstillet i hånden. Det betyder, at kvaliteten af hver eneste lampe er i top. RUBN vil ikke efterlade nogen med en skuffet fornemmelse, og derfor er det vigtigt for dem at designe og producere ud fra et særligt fokus på præcision. Virksomhedens overordnede mission er at give kunden mulighed for at opleve en fantastisk harmoni mellem materiale, design og funktionalitet.

Den nuværende ejer er også RUBNs designer, Niclas Hoflin. Tidligt i sin karriere som designer mødte han danske Ole Palsby, som endte med at blive hans gode ven og mentor. Igennem Ole Palsby lærte Hoflin meget om design, kunst og livet generelt. Der er dog en særlig ting, som har fulgt ham lige siden. Palsby lærte ham, at alt er forbundet. Mennesker, objekter og idéer skal alle fungere som én enhed – og det har Hoflin arbejdet ud fra lige siden. Hans filosofi er at skabe tidløst design, som ikke går af mode. Samtidig skal det enkelte produkt udtrykke og symbolisere den tid, det er skabt i, hvilket han søger for gennem enkle og rene linjer kombineret med valget af materialer.

Long John – Holdbart og individuelt design

long john lampe

Den minimalistiske lampe Long John med det industrielle udtryk er blevet særdeles populær både hos private og virksomheder. Her er tale om tidløst design i ren messing, som holder i en evighed. Lampen findes i fem forskellige størrelser fra 3 spots og 1 meter til 7 spots og 2,6 meter.

Lektor – En kunstnerisk lampe

lektor fra rubn

Lektor fås både som bordlampe og gulvlampe. Lampen har et helt særligt udtryk, som er svært at beskrive. Det er nærmest som kunst – øjnene der ser bestemmer udtrykket. Lampen er en kombination mellem stål og messing. Lektor giver dig retningsbestemt lys, som kan være en stor fordel bl.a. ved et skrivebord eller i hjørnet ved sofaen.

RUBN – Noget for enhver

rubn

RUBN har noget for enhver smag. Hvad enten du mangler lamper til dit hjem eller din virksomhed, har RUBN med garanti et eller flere produkter i sit sortiment, som passer til din smag. Lamperne er tidløse og i meget høj kvalitet, hvorfor du får lamper, der kan vandre gennem generationerne.

3 gode grunde til at vælge lamper fra RUBN

  • RUBN skaber harmoni mellem materiale, design og funktionalitet i alle sine lamper
  • Alle lamper fra RUBN er fremstillet i hånden, hvorfor kvaliteten er helt i top
  • RUBNs lamper er tidløse og passer derfor ind i stort set alle indretninger og stilarter.

Lige så vild med udvalget fra RUBN, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra RUBN. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Vi har også et alternativ – Gubi

Gubi designer tidløse lamper, hvor funktion og kvalitet ligesom hos RUBN er helt i top. Har du lyst til yderligere inspiration, kan du læse om Gubi her.