RH

RH flokk

RH – Hvis du vil have en sundere krop

Tilbage I 1977 grundlage Rolf Holstensson det svenske møbelbrand RH. På daværende tidspunkt havde Rolf erfaret, at både han selv og andre mennesker omkring ham oplevede skader pga. stillesiddende arbejde på dårlige stole, men problemet var, at der simpelthen ikke fandtes nogle arbejdsstole, der tilgodeså det store behov for god ergonomi. Det problem valgte Rolf selv at løse ved at udvikle en kontorstol, som understøttede en ordentlig kropsholdning og som samtidig lagde op til ”stillesiddende bevægelse”. I den forbindelse stiftede den anerkendte designer RH, som er opkaldt efter hans eget navn. Med tiden er der kommet flere produktdesigns til og virksomheden er kommet på andre hænder. Det ændrer dog ikke ved RHs overordnede ønske om at levere kvalitetsstole, som bidrager til en sundere krop. I samarbejde med nogle Sveriges største designere udvikler RH ergonomiske kontorstole, som brugeren vil få glæde af i rigtig mange år. Stolene produceres ud fra miljørigtige principper, og RH producerer kun stole, der er genanvendelige ned til den mindste detalje.

RH Mereo – For en aktiv siddestilling

Flokk RH Mereo
RH Mereo har et enkelt og elegant design. Stolen er designet til at skabe god ergonomi for vedkommende, der sidder på den. Stolen understøtter en aktiv siddestilling, som medfører et højere energiniveau, som igen medfører bedre præstationer. Ved at anvende RH Mereo skabes der altså en rullende positiv effekt både for den enkelte medarbejder og for virksomheden. Stolen fås i forskellige varianter og størrelser. Kontakt os endelig hos JENSENplus, så vi kan finde den helt rigtige model til dig.

RH Activ – Fremragende ergonomi og 10 års garanti

rh activ
RH Activ er lige så nem at indstille, så den passer til dit behov, som ovenfor omtalte RH Mereo. Stolens kvalitet er absolut fremragende, hvorfor RH yder hele 10 års garanti på den. Stolen fås i to forskellige varianter, hvor forskellene findes i sædets dybde og ryggens højde. Kontakt os hos JENSENplus, så finder vi den helt rigtige variant til dig.

RH – Gør noget godt for dig selv og dine medarbejdere

RH Flokk stole
En investering i stole fra RH er en investering i en sund og god krop. Det kan i den grad betale sig på både kort og lang sigt at købe gode stole til dig selv og dine medarbejdere. Det vil øge effektiviteten, og det vil være etisk ordentligt overfor medarbejderne, som yder en stor indsats hver eneste dag. De fortjener ikke at få dårlig ryg af at arbejde. RH tilbyder fantastiske kontorstole, som prisen taget i betragtning yder langt over, gennemsnitlige kontorstole. Her får du virkelig noget for pengene.

Tre gode grunde til at vælge stole fra RH