Rexite

rexite

Rexite – Italiensk design

Rexite har udformet og produceret italienske møbler og interiør i over 40 år. I samarbejde med anerkendte designere som bl.a. Enzo Mari, Lomazzi og Raul Barbieri har Rexite skabt funktionelle og enkle designs, som mange private, virksomheder og offentlige institutioner har haft glæde af i rigtig mange år. Kvaliteten er nemlig helt i top i hvert eneste møbel, til trods for at virksomhedens priser er relativt lave sammenlignet med priserne på mange andre high-end-møbler. Rexite er enormt gode til at gøre minimalistiske og simple designs interessante ved at sammensætte forskellige materialer, former og farver. Det tilfører indretningen et livligt og personligt udtryk på en helt naturlig måde. Med andre ord får du funktionelle kvalitetsmøbler, som har et enkelt udtryk men ikke er almindelige.

Status Letter Tray – Holder styr på dine papirer

rexite papirbakke
Status Letter Tray fra Rexite gør det muligt for dig at opbevare dine dokumenter og andre småting på en let og elegant måde. De enkelte bakker kan stables, så uanset hvor meget opbevaringsplads du har brug for, så kan Status Letter Tray opfylde dit behov. Anvend den på kontoret i hjemmet eller på arbejdspladsen så du altid ved, hvor dine vigtige dokumenter gemmer sig.

Eco Waste Basket – En Funktionel og flot papirkurv

rexite skraldespand
Eco Waste Basket er udformet af den anerkendte italienske designer Raul Barbieri. Papirkurven fra Rexite har et simpelt men anderledes design i form af sin trekantede form. Det gør den ikke mindst elegant at se på, men samtidig er formen også meget funktionel under et skrivebord.

Rexite – Når funktionalitet er det vigtigste

rexite
Rexite har et stort udvalg af forskellige møbler og andet interiør til private hjem, kontormiljøer og offentlige rum. Du får tidløse møbler af høj kvalitet til rimelige priser. Her er de unødvendige detaljer sparret væk, så du kan få funktionelle kvalitetsmøbler, uden det skal koste dig en formue.

Tre gode grunde til at vælge design fra Rexite