Rack Buddy

rackbuddy gulvstativ

RackBuddy – et råt indslag til indretningen

I 2015 blev RackBuddy grundlagt, og lige siden er virksomheden stormet frem. Det skyldes naturligvis en skarp strategi, men ikke mindst kræver det inspirerende produkter, som folk kan lide – og det har RackBuddy fornemmelse for! Her har vi at gøre med en virksomhed, der formår at skabe trends. En virksomhed der går forrest. Apropos det at gå forrest, var netop hvad de to ejere gjorde tilbage i 2013, hvor idéen til RackBuddy opstod. Martin som er den ene ejer, havde i lang tid forsøgt at finde den optimale garderobeløsning til sit hjem, men det lykkedes ham aldrig. Udbuddet og kvaliteten var simpelthen for ringe. Derfor besluttede han, og hans kammerat Lasse, sig for at bygge deres eget tøjstativ. Det blev en stor succes, og både familie og venner efterspurgte nu et eksemplar magen til. Herfra tog det for alvor fart, og blot to år efter lanceringen af deres hjemmeside var den oversat til fire forskellige sprog, og virksomheden RackBuddy havde sit eget showroom på Frederiksberg.
Den industrielle indgangsvinkel til design er helt unik for RackBuddy. Kerneprodukterne er tøjstativer, bøjlestænger og ophæng, som er inspireret af den urbane livsstil og New Yorker loft-stilen. Mange af produkterne er produceret af vandrør, som skaber den fedeste effekt. På den måde kombineres det rå udtryk med et stilrent og moderne high-end design. Udover kerneprodukterne designer og producerer RackBuddy også træhylder, hyldebeslag og bordben.

RackBuddy Vincent – minimalistisk og råt

rackbuddy vincent
RackBuddy Vincent er et minimalistisk tøjstativ, som er fremstillet af jern. Stativet er en del af RackBuddys Frame Collection, hvis design og udtryk er minimalistisk og industrielt. I bunden af tøjstativet er der placeret en hylde af jernnet, som kan bruges til sko. Det er derfor en alt-i-en-løsning, hvor der både er plads til opbevaring af sko, tøj, tasker og overtøj.

Design dit eget stativ – få det lige som du vil!

rackbuddy
RackBuddy tilbyder muligheden for, at du kan designe dit tøjstativ, nøjagtigt som du ønsker det. Har du en helt ny idé, som RackBuddy endnu ikke har i sit sortiment, så kan du selv skabe et helt nyt og personligt design. Remee Jackman har blandt andet benyttet sig af denne mulighed, og sammen har han og RackBuddy designet et kæmpe stort walk in closet, som passer perfekt ind i hans hjem.

RackBuddy – funktionelt og alsidigt design

rackbuddy knager
RackBuddy skaber mere end bare flot design. Materialerne er holdbare og funktionelle, og de kan holde i en evighed. Ikke nok med det, er de også alsidige som ingen andre produkter. Oprindeligt var tanken at skabe et tøjstativ, men anvendelsesmulighederne har vist potentiale til langt mere end det. Vandrørene kan bl.a. også bruges i et køkken, hvor du kan hænge gryder og pander, eller du kan bruge dem som et ophæng til dine blomster. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Tre gode grunde til at vælge design RackBuddy