Please wait to be seated

pwtbs stole

PLEASE WAIT to be SEATED – kreative klassikere

PLEASE WAIT to be SEATED er en ung designvirksomhed, som blev grundlagt af Thomas Ibsen i 2014. I 2016 kom Peter Mahler Sørensen ind i virksomheden og fik titlen som CEO, hvorefter Thomas Ibsen gik over til at være kreativ direktør. Filosofien hos PLEASE WAIT to be SEATED er at skabe tidløse produkter, som har potentiale til at blive ægte klassikere. Hver gang PLEASE WAIT to be SEATED designer et nyt produkt, spørger de sig selv, om designet har potentiale til at gå i arv gennem flere generationer. Kun hvis svaret er ja, går de videre i processen. Noget af det mest karakteristiske ved PLEASE WAIT to be SEATED er deres evne til at kombinere det klassiske og tidløse med sprudlende nytænkning. På den måde skaber PLEASE WAIT to be SEATED enormt spændende produkter, som passer ind i mange forskellige miljøer.
Navnet PLEASE WAIT to be SEATED udspringer ud fra virksomhedens eget udsagn af ejernes personlighed og tilgang til livet. Venlige mennesker med stor interesse i design og interiør, med god humor og begge ben på jorden. Disse egenskaber er i høj grad drivkraften hos PLEASE WAIT to be SEATED.

SE68 Dining Chair – en klassiker i hele Europa

stol designet af eiermann
SE68 Dining Chair blev designet i 1950’erne af Egon Eiermann, og der er ingen tvivl om, at den er blevet en kæmpe stor klassiker. Stolen som nu forhandles af PLEASE WAIT to be SEATED, er en af de mest anvendte stole i symfoniorkestre i Europa. Stolen fås i forskellige træsorter og forskellige farver, så den kan tilpasses, lige som du ønsker!

Eiermann2 Dining – populært både hos private og virksomheder

please wait to be seated forhandler af eiermann
Eiermann2 Dining er en videreudvikling af et bord, som Egon Eiermann designede til sit eget kontor tilbage i 1953. Bordet er meget populært både i private hjem og hos mange forskellige virksomheder, hvilket bl.a. skydes det klassiske udtryk samt anvendelsen af højkvalitets materialer. Bordet fås i forskellige størrelser, og stellet fås i flere forskellige farver.

PLEASE WAIT to be SEATED – designet til flere generationer

please wait to be seated møbler
PLEASE WAIT to be SEATED har en kreativ tilgang til tidløst design. Et af målene hos PLEASE WAIT to be SEATED er at skabe produkter, der kan gå gennem generationer, hvorfor samtlige produkter fra PLEASE WAIT to be SEATED er produceret af gode og holdbare materialer. PLEASE WAIT to be SEATED skaber inspirerende designs, som både kan anvendes i hjemmet og hos virksomheder.

Tre gode grunde til at vælge møbler og interiør fra PLEASE WAIT to be SEATED