Piiroinen

finsk design piiroinen

PIIROINEN – en familieejet møbelproducent fra 1949

Den familieejede møbelproducent PIIROINEN blev grundlagt tilbage i 1949 i det sydvestlige Finland, hvor virksomheden fortsat holder til i dag. I starten blev virksomhedens design solgt i lokalområdet, men efterspørgslen drev dem hurtigt videre ud i verden. I dag kommer ca. en tredjedel af virksomhedens omsætning fra eksport, og PIIROINEN har showrooms i bl.a. Stockholm og Tokyo. PIIROINEN er en lidt alternativ virksomhed, som udover det primære fokus på fremstilling af møbler, også opererer inden for tre andre forretningsområder. PIIROINEN fremstiller sideløbende med kerneforretningen metalkomponenter af høj kvalitet, de foretager metalbelægning og de både formpresser og polstrer møbler. Kompetencerne er derfor mange, men ikke desto mindre er det gavnlige kompetencer, som understøtter kerneforretningen og virksomhedens ønske om at levere ekstraordinær kvalitet til kunderne. Virksomhedens sortiment er meget dybt inden for stole og borde, og du vil helt sikkert kunne finde den type, der passer perfekt ind i din indretning. Møblerne kan med fordel anvendes til indretning af offentlige miljøer, hoteller og kontor- samt konferencemiløjer.

Flakes – minimalistisk og elegant

flakes stol
Den minimalistiske og elegante Flakes-stol fra PIIROINEN blev oprindeligt designet i et samarbejde mellem SHL Design til ARoS-museet i Århus. Stolen er fremstillet af glasfiber, som både kan fås i standardfarver samt mere utraditionelle farver. Du kan sågar vælge dit eget motiv, som du ønsker at få på stolen, eller du kan vælge at få den fuldt polstret. Mulighederne er uendelige, og med alsidigheden både i udformning og udtryk, kan du anvende Flakes over alt både i hjemmet og i virksomheden. Flakes kollektionen omfatter udover denne stol også en barstol og et barbord, en polstret konferencestol samt både loungebord og loungestol.

Flakes 2.0 – når mulighederne er uendelige

flakes 2.0
Flakes 2.0 er som navnet indikerer videreudviklingen af den oprindelige Flakes-stol, og her har PIIROINEN virkelig været skarpe. Designet minder udseendemæssigt utrolig meget om den førstefødte stol, men her får du lige lidt ekstra god komfort, som du med garanti vil blive glad for. Derudover er stolen fremstillet af genanvendeligt polypropylen, hvilket giver en akustisk fordel. Stolen fås som standart i syv forskellige farver, og du vælger selv, om stolen skal være med eller uden armlæn. Ligesom den oprindelige serier er Flakes 2.0 også en del af en større kollektion, så hvis du har behov for flere møbler, har du rig mulighed for at skabe en gennemgående rød tråd i indretningen.

PIIROINEN – møbler til erhverv

arena bordserie
Du kan med fordel anvende møbler fra PIIROINEN i forbindelse med erhvervsindretning. Møblerne er særligt populære i offentlige miljøer, på hoteller samt hos virksomheder, der anvender dem i kontor- og konferencemiljøer. Møblernes stilrene design går aldrig af mode, og de mange muligheder for tilpasning af hvert enkelt produkt er blandt de egenskaber, som virkelig taler for at vælge møbler fra PIIROINEN. Udover det tidløse design er møblerne også produceret af holdbare materialer, så de er garanteret en lang levetid.

Tre gode grunde til at vælge design fra PIIROINEN