OX DENMARKQ

ox denmarq møbler

OX DENMARQ – Få naturen ind i hjemmet

OX DENMARQ blev etableret I 2009 og på mindre end 10 år har virksomheden fundet sin vej ind til eliten af dansk design. QX DENMARQ hylder naturen og dens materialer ved at anvende disse til at skabe de mest fantastisk udtryk. Kun de bedste materialer anvendes for at sikre den bedste kvalitet. Oprindeligt startede OX DENMARQ med at producere møbler af vegetabilsk læder i en kombination med træ eller stål. Det og også deraf den første del af navnet stammer for at hylde det unikke læder, samt dyret der ”leverer” det. Sidenhen er OX DENMARQ begyndt at producere møbler i flere andre materialer, som altid er nøje og naturligt udvalgt. De naturlige materialer er helt fantastiske, fordi de har et smukt udtryk i dag, og fordi det patinerede udtryk som de får i løbet af årene, er mindst lige så skønt. Der er ingen bedre og mere ægte kvalitet end vores egen natur. Virksomhedens produktportefølje rummer i dag diverse forskellige møbler, som hver især har sine unikke karaktertræk. Fælles for møblerne er, at de kan anvendes i flere forskellige miljøer herunder både i private hjem samt til erhvervsindretning.

Trifolium chair – Til kontorets hyggekrog eller sofaområdet i hjemmet

trifolium chair ox denmarq
Den anerkendte designer Dennis Marquart har skabt Triforlium chair for OX DENMARQ. Et design, som i løbet af få år er blevet meget kendt. Designet er elegant og enkelt, og det passer ind i mange forskellige miljøer. Stolen er tidløs og kvalitetsmæssigt helt i top, så du med garanti vil få glæde af den i rigtig mange år – ja måske endda flere generationer kan få glæde af den, hvis den passes ordentligt på. Lad den pryde kontorets hyggekrog eller sofaområdet i hjemmet.

O Dining Table – Et tidløst spisebord i marmor

o dining table
O Dining Table fra OX DENMARQ er et tidløst marmorbord, som bringer naturen helt ind i hjemmet. Marmor er et tidløst materiale, som i disse år kun bliver mere og mere populært. De rå og upolerede udtryk er meget moderne i dag, og med en marmorbordplade får du noget helt unikt i denne kategori. Ikke to borde er ens. O Dining Table fås i hvid Carrara, grøn Indio, sort Marquina samt Travertin.

OX DENMARQ – Møbler til ethvert rum

ox denmarq
De alsidige designs fra OX DENMARQ kan anvendes i det private hjem såvel som i virksomheder og offentlige rum. Møblerne vil skabe en afslappet og rolig atmosfære, som udstråler en kærlighed til naturen. OX DENMARQ har mange forskellige typer af møbler i sit sortiment, som komplementerer hinanden enormt godt. Det vil sige, at hvis du på et tidspunkt skulle få brug for et supplement til et af dine møbler fra OX DENMARQ, så vil du nemt kunne vælge en kompagnon fra samme producent, så du kan skabe en gennemgående rød tråd i din indretning.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra OX DENMARQ