Onecollection

onecollection møbler

Onecollection – tilbyder en spændende møbelrejse

Ivan Hansen og Henrik Sørensen grundlagde tilbage i 1990 Onecollection (i sin tid Hansen & Sørensen). Det unge makkerpar havde en helt særlig tro på, at netop de kunne tilbyde noget unikt – og det viste sig at være rigtigt. I begyndelsen fik Ivan og Henrik lov at drive virksomheden fra Henriks mors vaskekælder, hvor der lige akkurat var plads til et skrivebord og et par stole. Designeren Søren Holst havde på daværende tidspunkt designet en mindre serie af møbler og lysestager, som den unge designduo smed ind i bagagerummet på deres gamle varevogn, der lige skulle have et par slag, før den ville starte. Det var blot begyndelsen, og hurtigt fik Onecollection succes både i Danmark og udlandet. Der blev råd til et rigtigt kontor, og den gamle måske knapt så driftssikre varevogn blev skiftet ud til fordel for en nyere model. Essensen i virksomheden ændrede sig dog ikke – og det gør den formentlig heller aldrig. Det er kærligheden til godt design, gode materialer og fantastisk komfort, der er drivkraften hos Onecollection.
Gennem tiderne har Onecollection designet mange klassikere, som vi kender i dag. Et af de helt store gennembrud skete tilbage i 2001, hvor Onecollection fik den eksklusive rettighed til at fremstille og genoptage Finn Juhls ikoniske møbler, som særligt buldrede frem under dansk designs storhedstid. Kollektionen fra Finn Juhl består i dag af mere end 40 unikke designikoner, som alle fremstilles af Onecollection.

Chairman – den mest solgte stol fra Onecollection

chairman onecollection
Chairman er den mest solgte stol fra Onecollection med mere end 60.000 solgte eksemplarer, og det er der en god grund til. Her er der virkelig tale om forening mellem flot design og god komfort. Stellet fremstilles i børstet rusfrit stål, som kan holde til stort set alt, og ryglænet kan vælges i forskellige flotte træsorter, som tilfører stolen et eksklusivt udtryk. Chairman er simpelthen så lækker at sidde i – også i længere tid ad gangen. Stolen kan anvendes både i det private hjem eller i virksomheden. Særligt velegnet er stolen som spisebordsstol eller møde/konferencestol.

France – et af Finn Juhls største mesterværker

france onecollection
France er designet af Finn Juhl, og den produceres i dag af Onecollection. France er ubetinget et af Finn Juhls største mesterværker (selvom det er svært at favorisere den ene frem for den anden). Stolen er i tidens løb blevet et verdenskendt designikon, som med sit tidløse udtryk og fremragende komfort imponerer alt og alle, der oplever den. France blev oprindeligt designet til France & Son – deraf navnet France. Her får du altså et ikonisk mesterværk, som du med den rette behandling kan føre videre gennem flere generationer.

Onecollection – møbler du kan nyde i rigtig mange år

onecollection møbler
De klassiske og tidløse møbler fra Onecollection lægger i høj grad op til, at du bruger din egen kreativitet. Om du placerer møblerne det ene eller det andet sted, er helt op til dig, det handler blot om at være fantasifuld. Møblernes alsidighed gør, at de passer ind i uendeligt mange miljøer. God komfort og god kvalitet er noget af det Onecollection konstant stræber efter at integrere i sine designs, hvorfor du kan være sikker på, at du kan nyde møblerne de næste mange år.

Tre gode grunde til at vælge design fra Onecollection