Omann

omann reol

Omann – eksklusiv kvalitet og flot design

Eksklusiv kvalitet er fundamentet i den familieejede virksomhed Omann. Gennem tre generationer har kærligheden til godt funktionelt design været nøglen til virksomhedens store succes. Træ har altid været Omanns kernemateriale, når de designer nye produkter til sortimentet, hvilket skyldes træets fantastiske struktur, naturlighed og holdbarhed. Virksomhedens historie startede helt tilbage i 1933, hvor grundlægger Andreas Omann startede sin produktion af high-end-møbler til soveværelset og de ”finere” spisestuer. I 1979 overtog familiens næste generation med Bjarne Omann i spidsen. Bjarne tog nogle lidt andre briller på, da han skulle kortlægge Omanns nye retningen under hans ledelse. Det resulterede blandt andet i en udvidelse af Omanns produktportefølje, som nu også kom til at indeholde eksklusive kontormøbler henvendt til erhvervsmarkedet. Det skulle vise sig at blive netop dét forretningsområde, som Omann satsede- og fortsat satser på i dag – og det går glimrende! I 2005 overtog tredje generation roret, Ulrich Omann. Ulrich har en meget morderne og trendsættende tilgang til møbeldesign, men han er fantastisk til at holde fast i virksomhedens identitet. På den måde kombineres mange års erfaring med innovation og nytænkning.

Futurum+ siddemodul

futurum plus
Futurum+ er fremtidens siddemodul. Futurum+ fra Omann kan sammensættes på alverdens forskellige måder, så det kommer til at passe nøjagtigt ind i dit miljø. Siddemøblet fungerer samtidig som et opbevaringsmøbel, som du kan anvende til det ønskede formål. Derudover kan du integrere reoler, hvor du kan opbevare bøger eller andre enten praktiske og/eller flotte ting. Futurum+ fås i diverse forskellige farver – både neutrale og mere livlige.

Orient skrivebord – få et skræddersyet skrivebord

orient skrivebord
Orient skrivebord fra Omann er funktionelt, stilrent og robust. Skrivebordet kan skræddersys, så det passer til dine behov og ønsker. Bordet fås med hæve-/sænkefunktion eller med fast stel alt efter ønske. Ligeså kan du vælge bordplade og stel i forskellige farver og materialer.

Omann – bygger bro mellem det traditionelle og det kreative

Med møbler fra Omann får du mulighed for at kombinere det funktionelle med godt design og et flot udtryk. Mange af møblerne kan skræddersys, så de passer nøjagtigt ind i dit miljø. Omann bygger bro mellem det traditionelle og det kreative. Det betyder, at du får tidløse møbler, der også er designet til fremtiden. Møblerne er primært henvendt erhvervsmarkedet, men hvis du ønsker eksklusivitet i det private, er det bestemt også en mulighed.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra Omann