Oikoi Design

oikoi lampedesign

Oikoi design – Italiens nye store belysningsbrand

Oikoi er en ung italiensk designvirksomhed, som blev etableret i 2018. Virksomheden er stormet frem i løbet af meget kort tid, og nu har de også gjort sin entré i Danmark og hos JENSENplus. Oikoi er grundlagt i Milano, som er kendt for at være en rigtig ”designer-by”. Oikoi designer belysning, hvor materialet glas er det bærende element. Glasset fremstilles på en speciel teknisk måde, som forbedrer det og ligeledes gør designet unikt.

Ida lamp – Minimalistisk og kreativ på en og samme tid

ida-lamp oikoi
Erika Baffico & Sebastian Tonelli har ramt spot-on med deres design af Ida lamp. Lampen fra Oikoi design er minimalistisk og alligevel kreativ i sit simple udtryk. Lysrøret af glas har en metalindsats i hver ende, som giver en spændende farvekontrast til det matterede rør, samt giver lampen sin form. Lampen kan både hænge lodret og vandret. Designet er meget alsidigt, så du kan f.eks. både hænge den over et bord eller over et maleri, som den flot vil belyse.

Nino – Retro eller moderne?

nino lamp
Nino Fra Oikoi har et ganske særligt udtryk, der er svært at definere. Er det retro eller moderne? Det er i hvert fald interessant! Lampen består af en skærm af farvet metal kombineret med en bund i glas, hvilket fungerer rigtig godt i samspil med hinanden. Lampen kan både anvendes i hjemmet og i virksomheden. Den vil fungere særligt godt i et hyggehjørne eller et lounge-område.

Oikoi design – Alsidigt lampedesign

oikoi
Med en eller flere lamper fra Oikoi design kan du give dit hjem eller din virksomhed en fantastisk belysning. Designerne har både haft øje for funktion og udtryk i hver eneste udformning. De fleste lamper er ikke designet til at hænge et bestemt sted, hvorfor du kan placere den samme lampe mange forskellige steder i hjemmet eller virksomheden.

Tre gode grunde til at vælge design Oikoi Design