Nuura

lampelysekrone nuura

Nuura – Når naturen bliver til lamper

Nuura betyder “lys og ære”, og navnet er naturligvis ikke tilfældigt valgt af den unge belysningsvirksomhed med chefdesigner Sofie Refer i front. Enhver lampe designet af Nuura skal bidrage positivt til vores velbefindende. Derfor henter Nuura størstedelen af sin inspiration fra naturen, som de fleste af os elsker, men som vi desværre nyder for lidt pga. en travl hverdag. Naturen kommer til udtryk i virksomhedens æstetiske, rolige og behagelige udtryk som kendetegner hvert eneste af deres designs. Nuura anvender glas og metal i sine designs, dels for at skabe det ønskede udtryk og dels fordi det er kvalitetsmaterialer, som hvis de behandles ordentlig, aldrig forgår. Med lamper fra Nuura kan du fuldende din indretning på den mest fantastiske måde. Der er ingen lamper som dem fra Nuura – til gengæld kan de anvendes stort set over alt. Virksomhedens kollektion indeholder diverse forskellige typer af lamper, som hver især vil fungere godt forskellige steder i indretningen. Det er kun fantasien, der sætter grænser, så lad endelig dit kreative sind blomstre.

Apiales 18 brushed brass – Det moderne svar på en klassisk lysekrone

apiales 18 nuura
Apiales 18 i brushed brass er det moderne svar på den klassiske lysekrone. Chefdesigneren for Nuura, Sofie Refer, har designet lampen med inspiration fra friske og smukke blomster. De mange ”stilke” med de mange ”blomsterhoveder” af mundblæst glas udgør tilsammen den måske flotteste ”buket”, der nogensinde har set dagens lys. Lampen kan med fordel hænges op over spisebordet eller i entréen enten i dit private hjem eller din virksomhed.

Blossi Wall/Celling – En hyggelig lampe til loftet eller væggen

blossi wall celling
Blossi Wall/Celling kan både anvendes som væglampe og loftslampe. Skærmen er fremstillet af mundblæst glas, og fundamentet er fremstillet af pulverlakeret metal. To materialer som står i fantastisk kontrast til hinanden og skaber et skønt udtryk. Lampen kan anvendes mange forskellige steder. Det relativt afdæmpede og varme lys vil dog gøre sig enormt godt i entréen eller gangen.

Nuura – Skab en rolig og æstetisk stemning

blossi 8 nuura
Lamper er med til at skabe hygge både i hjemmet og i virksomheden. Udover den funktionelle egenskab, er udtrykket også med til at skabe det sidste finish, som betyder enormt meget for helhedsudtrykket. Med lamper fra Nuura kan du skabe et elegant og naturligt udtryk i din indretning, som vil bidrage med en helt særlig rolig og æstetisk stemning.

Tre gode grunde til at vælge belysning fra Nuura