Novel Cabinet Makers

novel cabinet makers

Novel Cabinet Makers – nordisk design med et twist

Novel Cabinet Makers har et helt klart mål. De vil skabe møbler, som holder i mange år både funktionelt og visuelt. Med andre ord er møblerne ikke skulpturer, men de er skulpturelle. Sortimentet er ikke kæmpe stort, for som de to ejere Anders Faarborg og Lars Rolf Jacobsen selv siger det, så handler det om noget helt andet. Kvalitet. Det handler om at skabe holdbare løsninger, som du kan have glæde af i rigtig mange år. Designfilosofien afspejler også tydeligt virksomhedens fokus på tidløst design. I de fantastiske designs er der tydelige referencer til gamle møbeltraditioner fra alverdens forskellige lande. Flere af Novel Caninet Makers designs referer til 50’erne. Dengang snakkede man ikke om trends og tendenser på samme måde, som vi gør i dag. Dengang handlede det netop om holdbarhed og tidløshed, hvor vi i dag lever i en enormt omskiftelig verden, hvor gul og blå måske er moderne i dag, og i morgen er det blå og rød. Den ny-moderne trendbølge tager Novel Cabinet Makers afstand fra i sine designs – i hvert fald udtryksmæssigt. Det betyder naturligvis ikke, at møblerne ikke er moderne, de er bare tidløse, og de balancerer i mellem det gamle og det nye.

Wing sofa 3 seater – inspireret fra 50’erne

wing 3 seater fra novel cabinet makers
Wing 3 seater sofa fra Novel Cabinet Makers har tydelige referencer tilbage til 50’erne. Dengang var det rene linjer og flotte kurver, der definerede moderne design, og det bliver også mere og mere populært i nutidens minimalistiske tider. Denne sofa fra Novel Cabinet Makers er enormt alsidig, hvorfor den passer ind i både private hjem og virksomheder. Sofaen fås i forskellige farver herunder både neutrale og mere livlige.

Stock high shelving – en smart og moderne reol

stock high shelving fra novel cabinet makers
Stock high shelving fra Novel Cabinet Makers er en tidløs og moderne reol, som skaber et skønt æstetisk udtryk i rummet. Du kan anvende den til praktisk opbevaring, eller du kan bruge den som et ”udstillingsvindue” for dine yndlingsting. Stock high shelving er en anelse utraditionel i sin konstruktion. Novel Cabinet Makers har udviklet et ”add-on-system”, som gør, at du kan tilføje så mange hylder, du vil. Det gør det nemt for dig, at rykke rundt og indrette, som du har lyst til.

Novel Cabinet Makers – møbler der kan vandre gennem generationerne

novel cabinet makers møbler
Med møbler fra Novel Cabinet Makers er du sikret holdbart design både hvad angår funktion og udtryk. Du skal derfor ikke tænke det mindste på at udskifte møbler i uendeligt mange år – og med den rette pleje vil de sågar kunne vandre gennem flere generationer. De alsidige og tidløse møbler passer både ind i det private hjem og i virksomheder.

Tre gode grunde til at vælge design fra Novel Cabinet Makers