Originalitet fra Normann Copenhagen

møbler fra normann copenhagen

Normann Copenhagen – når det ordinære bliver ekstraordinært

Når man kan vinde mere end 50 designpriser i løbet af blot 19 år og være repræsenteret i over 80 lande, så er der tale om genialitet og en enormt god evne til at tilbyde, hvad markedet efterspørger. Dette er tilfældet for Jan Andersen og Poul Madsen, som i 1999 etablerede Normann Copenhagen. Missionen hos Normann Copenhagen er ”at skabe originale og innovative produkter i et enkelt og nutidigt design”. Normann Copenhagen udfordrer det traditionelle – de kommer med et unikt værditilbud som ingen andre – de gør det ordinære ekstraordinært.

”Form armchair” fra Normann Copenhagen – en prisvindende stol

stol fra normann copenhagen
I 2016 vandt Normann Copenhagen store priser ved German Design Award samt ved IF Product Design Award i Tyskland. Priserne blev vundet for den uimodståelige stol ”Form armchair”. Stolen har opnået international anerkendelse i løbet af kort tid – og det forstår vi godt hos JENSENplus! ”Form armchair” er en kombination mellem spændende design og overraskende god komfort. Ved første indskydelse vil man være tilbøjelig til at tro, at en skal af plastik er træls at sidde på i alt for lang tid af gangen – men tro om igen! Du vil blive overrasket over, hvor fantastisk du sidder i ”Form armchair” fra Normann Copenhagen. Stolen anvendes i stor stil på arbejdspladser, hvor den bruges rundt om kantinebordet og mødebordet og som en moderne, alternativ kontorstol.

”Tablo table” fra Normann Copenhagen – minimalistisk og interessant

tablo bord fra normann
”Tablo table” fra Normann Copenhagen tilfører et helt særligt og interessant udtryk til det rum, det står i. Det skyldes materialesammensætningen, som består af en bordplade i plastik og bordben i træ. Denne kombination er både praktisk og samtidig interessant at se på. Bordet er enkelt og minimalistisk, og det kan placeres i mange forskellige miljøer. Bordet fra Normann Copenhagen er designet af den anerkendte designer Nicholai Wiig Hansen, som altid designer møbler med udgangspunkt i sig selv. Kendetegnet ved Nicholai Wiig Hansens designs er, at hver en detalje er gennemtænkt, og tilføjes kun, hvis der er et funktionelt formål med det, hvilket også er tydeligt ved ”Tablo Table”.

Normann Copenhagen – funktionelt design til din arbejdsplads

bord fra normann copenhagen
Igennem en innovativ tilgang til markedet skaber Normann Copenhagen unikke møbler i samarbejde med internationale anerkendte designere. Normann Copenhagen skaber tidløse møbler, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med funktionaliteten. De fleste møbler er meget alsidige, og kan derfor anvendes til mange forskellige formål og i mange forskellige miljøer, hvorfor de også er særdeles populære i erhvervsindretning.

Tre grunde til at møbler fra Normann Copenhagen er det rigtige valg for dig