Nordal

nordal produkter

Nordal – Funktionelt, kreativt og personligt design

Den familieejede designvirksomhed Nordal blev grundlagt tilbage i 1991 og har dermed over 25 års erfaring i branchen. På daværende tidspunkt importerede Nordal indiske møbler, som blev solgt i Danmark, men virksomheden har sidenhen fået etableret sin egen produktionsafdeling. Designmæssigt har Nordal altid arbejdet ud fra den samme filosofi, på trods af at det ikke udelukkende er Indien, der inspirerer dem i dag. Funktionalitet, personlighed og kreativitet er hvad Nordal bygger sin designmodel op omkring. Møblerne er tydeligt genkendelige, og de skaber en enormt hyggelig atmosfære i det eller de rum, de placeres i. Materialerne der bliver anvendt er ofte genbrugstræ, glas, jern og metal, som kan fås i alverdens forskellige farver samt med forskellige mønstre og motiver. Mønstre og motiver ses særligt på Nordals accessories, som supplerer deres møbelkollektioner rigtig godt. Virksomhedens udvalg er enormt. Du kan simpelthen finde alt, hvad du har brug for hos Nordal, uanset om du skal indrette dit private hjem eller din virksomhed.

Spisebord i træ – Eksklusivitet og kvalitet når det er bedst

spisebord i træ fra nordal
spisebord i træ nordal
Spisebord eller skrivebord? Du bestemmer. Bordet er oprindeligt designet som et spisebord, men det vil også sagtens kunne anvendes som skrivebord. Bordet imponerer både rent funktionelt og designmæssigt. Kombinationen mellem sort og guld skaber et eksklusivt udtryk, hvilket også understøttes af bordpladen, hvori man kan fornemme træets struktur. Bordet er enormt stabilt og holdbart, så med den rette pleje er der ikke grænser for, hvor længe bordet vil holde.

Groovy Vitrineskab i jern – Det ultimative vitrineskab

nordal vitrineskab
Vitrineskabet et ved at være et must-have i det moderne hjem. De senere år er det blevet mere og mere populært, og det ser bestemt ikke ud til at aftage i løbet af den nærmeste fremtid. Groovy Vitrineskab fra Nordal er et pragteksemplar på det moderne vitrineskab. Rammen er fremstillet af sortlakeret jern, og det samme er de seks gennemgående hylder indeni skabet. Glasset er facetslebet, hvilket giver et helt fantastisk udtryk. Det er relativt stort sammenlignet med mange andre vitrineskabe, så der er rig mulighed for opbevaring-og udstilling af dine yndlingsting.

Nordal – Møbler til dig med sans for indretning

nordal møbler og brugskunst
Det moderne og stilrene design behøver ikke at være kedeligt og upersonligt. Med design fra Nordal bringer du kreativiteten ind i dit hjem eller din virksomhed uden at gå på kompromis med det tidløse og stilrene element. Funktionaliteten er fremragende i hvert eneste design, og det samme er kvaliteten. Nordals møbler og accessories er enormt alsidige, og de passer ind i stort set alle miljøer.

Tre gode grunde til at vælge design fra Nordal