Nomess

nomess copenhagen

Nomess – organiser hverdagen på en simpel og æstetisk måde

I 2007 grundlagde Suzanne Potts Nomess, som på kort tid er blevet en succes både nationalt og internationalt. Suzanne Potts ønskede et stærkere fokus på at designe møbler og interiør, der skulle gøre det nemmere at organisere hverdagen på en simpel og æstetisk måde. Nomess blev taget rigtig godt imod og er i dag et anerkendte brand, som er kendt for simple designs i høj kvalitet. Mange af de simple designs fås i flere forskellige farver – men fælles for de mange farver er, at de på en eller anden måde tilfører produktet noget ganske særligt. Nomess formår på en måde som ingen andre at lege med farverne, så de bliver interessante og inspirerende at se på.

Space System Reol – Innovativt og stilrent reolsystem

nomess reolsystem
Space System Reol er et minimalistisk reolsystem med et industrielt udtryk. Reolsystemet er dekorativt uden at stjæle fokus, hvorfor du med fordel kan placere flotte pyntegenstande på reolsystemet, så de for alvor kommer til sin ret. Reolen vil fungere rigtig godt uanset om det er i hjemmet eller på arbejdspladsen. Den er fremstillet af pulverlakeret metal, og den fås i forskellige farver, så den kan tilpasses dine ønsker.

Clear sæbedispenser – en kunstnerisk sæbedispenser

nomess sæbedispenser
Clear sæbedispenser fra Nomess er blandt virksomhedens mest anerkendte designs. Nomess producerer mange forskellige produkter i gennemsigtigt akryl, hvilket giver et interessant og rent udtryk. Med Clear sæbedispenser kan du fylde sæbe i flotte farver i, eller du kan blande forskellige farver, så du får et legende og livligt udtryk. Clear sæbedispenser gør sæbedispenseren til mere end hvad den reelt er – den bliver til en del af indretningen på en nærmest kunstnerisk måde. Hvis du er helt vild med akryldesigns, så fås der alverdens forskellige produkter fra Nomess i netop det materiale – så du har rig mulighed for at indrette dit hjem med en masse forskellige produkter i akryl.

Nomess – mere end bare ”en ting”

nomess knager
Nomess har en anderledes og interessant tilgang til design. Uanset hvilke produkter, der er tale om, så er de på en eller anden måde livlige og spændende. Produkterne er simple, funktionelle og æstetiske på en helt særlig måde, som gør dem til mere end bare ”en ting”. Mange af Nomess’ produkter har tydelige referencer til hinanden, hvorfor de vil være oplagte at anvende i flere forskellige rum, hvor de vil skabe en gennemgående rød tråd.

Tre gode grunde til at vælge interiør fra Nomess