Nielaus

design fra danske nielaus

Nielaus – når du ønsker god møbelkvalitet

Nielaus blev grundlagt af to kollegaer, som ønskede at starte deres eget møbelfirma tilbage i 1973. På det tidspunkt arbejdede Nielsen og Laursen side om side hos Jeki Møbler, og de besluttede sig for at bevæge sig ud på et fælles eventyr med møbelvirksomheden Nielaus. I 1981 fik Nielaus nye ejere, som fortsat viderefører virksomhedens vision om at levere ekstraordinære kvalitetsmøbler. I 1998 fusionerede Nielaus & Jeki Møbler, og blot få år efter blev hele kollektionen markedsført under brandet Nielaus. Gennem årene har Nielaus opkøbt flere designhuse og møbelfabrikker, som alle på sin vis har præget Nielaus historie. Nielaus har et motto, der siger, at møblerne er ”skabt til behage og lavet til at holde”. Og det er helt kort fortalt essensen af virksomhedens designfilosofi. I samarbejde med anerkendte designere og arkitekter skaber Nielaus hele sit sortiment. Med ind over er også dygtige syersker, snedkere og møbelpolstrere som i høj grad bidrager til at fulende værket og skabe den usammenlignelige kvalitet og detaljegrad. Hele vejen gennem forsyningskæden kontrolleres alle materialer og varer ved hjælp af diverse forskellige tests. På den måde er Nielaus sikre på at levere et produkt, som du kan have glæde af i et utal af år.

Fly stol – en unik blanding af komfort og godt design

nielaus fly stol
Fly stol er Nielaus’ svar på en moderne lænestol, som forener komfort og design. Fly har trinløs rygfunktion og regulerbar nakkedel, som du med garanti vil komme til at sætte pris på. Stolen har samtidig et moderne udtryk, et strømlinet design og klare rene linjer. Der er mange spændende detaljer på stolen, og du vil med sikkerhed aldrig blive træt af at se på den. Stolen er designet af anerkendte Ditlev Karsten, som har haft stor succes inden for dansk møbeldesign.

Modo 290 – designet af legenden Steen Østergaard

nielaus modo290
Modo 290 er designet af Steen Østergaard tilbage i 1966. Steen Østergaard er en legende inden for dansk møbeldesign, og han har vundet et hav af store priser gennem årenes løb. Siden 2013 har Nielaus og Steen Østergaard haft et samarbejde, hvor Nielaus har fået den eksklusive rettighed til at fremstille og markedsføre de enestående designs. Et af hans helt store værker er Modo 290. Faktisk er Modo 290 blevet så stort et ikon, at den er udstillet på Museum of Modern Art i New York. Stolen er meget udefinerbar og derfor også enorm interessant. Der er tale om et kunstværk, hvor også komforten er særdeles god.

Nielaus – alsidige møbler til dit hjem eller din virksomhed

nielaus av57
Hvis du er til møbler der forener godt kvalitetsdesign med god komfort, så er det møbler fra Nielaus, du har brug for. Her får du tidløst og kunstnerisk design, som bringer en fantastisk æstetisk stemning ind i rummet. Møblerne er meget alsidige både hvad angår anvendelighed og det designmæssige udtryk. Du kan derfor både anvende møblerne i dit private hjem eller i din virksomhed.

Tre gode grunde til at vælge design fra Nielaus