Naver Collection

naver collection møbler

Naver Collection – Små detaljer som gør hele forskellen

I 1995 blev Naver Collection grundlagt med et ønske om at skabe et enestående brand, som leverer gennemførte og tidssvarende træmøbler. Designet tager udgangspunkt i det gamle traditionelle snedkerhåndværk kombineret med produktion på højteknologiske og avancerede maskiner. Samspillet mellem maskinproduktion og håndværk skaber ganske enkelt helt fantastiske møbler, som sjældent ses andre steder. I ethvert design er der fokus på funktion og ergonomi, som er grobund for en bedre livskvalitet. Naver Collection er til dig som ønsker kvalitet og sublimt design, og som ønsker at udtrykke personlighed og et strejf af bekvemmelighed i hjemmet eller virksomheden. Hos Naver Collection bliver der ikke gået på kompromis med noget som helst. Virksomhedens motto er ”We take pride in every detail!” og det er helt tydeligt at se for enhver, der oplever virksomhedens møbler. Naver Collections massive træ bliver udvalgt med nøje omhu, hvor de efterfølgende gennemgår forskellige processer for at sikre den absolut bedste kvalitet og struktur i hvert eneste møbel.

Nano bord – Nanoteknologi og flot design

bord nano naver collection
Nanoteknologi er fantastisk. En teknologi som Naver Collection har gjort sig ulejlige med at bruge i sit design af nano-bordet. Det flotte bord fås i tre forskellige længder og med mulighed for at udvide med fire tillægsplader. Nanoteknologien sørger for, at overfladen på bordet er blød som silke, ligesom overfladen er meget modstandsdygtig overfor slid. Yderligere vil der stort set ikke efterlades aftryk på laminatoverfladen ved berøring.

Stone – Bløde former, spændende udtryk og fremragende komfort

naver stone stol
Stone fra Naver Collection kombinerer udtryk og funktion på en ganske unik måde. Udtrykket leder tankerne hen på en smuk og rund strandsten via formen på sæde og ryg. Ligeledes gør de bløde former, at stolen er virkelig behagelig at sidde på – også i længere tid af gangen. Stolens ramme er udført i rustfrit stål. Derudover kan du vælge mellem træsorterne ask, sort eller hvidbejset ask, eg, valnød eller kernebøg. På den måde kan du designe stolen, så den passer perfekt ind i dit miljø.

Naver Collection – Møbler der skaber liv og sjæl

naver collection skænk
Naver Collections kærlighed til træhåndværk samt deres sans for deltaljen kommer dig til gode, når du vælger møbler fra det anerkendte brand. Møblerne skaber liv og sjæl, uanset hvor og hvordan de anvendes. Alle møbler fra Naver Collection kombinerer form og funktion på en enestående måde, som med garanti vil glæde enhver, der anvender dem. Møblerne kan både anvendes i hjemmet og/eller i virksomheden. Naver Collection har mange kollektioner til forskellige rum, som gør det muligt for dig at skabe et gennemgående design i din indretning.

Vi giver dig tre gode grunde til at vælge møbler fra Blå Station