MUNK COLLECTIVE

munk collective

Munk Collective – Måske skaber af dansk designs næste store klassikere

Munk Collective er det, der kaldes en unik designvirksomhed. Den fortsat unge virksomhed blev etableret i 2012 af Hans Peter Munk. På daværende tidspunkt havde Hans Peter blot valgt at investere i en mindre butik i det centrale København for at udleve sin drøm om at blive selvstændig inden for det fag, han i mange år havde været en del af. Hans Peters kreative sind fik dog lynhurtigt mod på mere, og hans kæmpestore netværk blev taget i brug. Hans Peter ønskede at skabe sit helt eget designbrand, som skulle bygges op omkring en model, som ikke ret mange andre opererer indenfor. Hans tanke var nemlig at lade døren stå åben for alle og enhver, der havde et design, de gerne ville have ud på markedet. Det koncept viste sig at blive en stor succes i løbet af kort tid, og der kommer fortsat flere og flere gode idéer ind i butikken.
Konceptet medfører naturligvis en stor diversitet i de forskellige designs, men det kan uden tvivl være en type, som Hans Peter, der bliver skyld i, at dansk design kan fortsætte sin succesrate. Ingen bliver overset og alle får en chance – og hvem ved, lige pludselig har vi den næste danske storklassiker.

Palo lamp – En pind med lys i

palp lamp munk collective

Palo er inspireret af den spanske natur, hvorfra den også har sit navn. Palo betyder nemlig pind på spansk, og designet ligner såmænd også en elegant pind med lys i. Lampen har et rigtig fint lys, hvorfor den sagtens kan hænges op over et bord. Alternativt kan du hænge lampen på en hylde eller over dit maleri. Kun fantasien sætter grænser med dette meget alsidige design.

Climb shelf – Møblet der kan alt

climb shelf

Climb shelf er simpelthen smart. Er det egentlig en hylde, et bord eller noget helt tredje? Du bestemmer! Climb shelf kan anvendes på et utal af måder og til uendeligt mange forskellige formål. Har du brug for en specialdesignet variant, så kan du også få det!

Munk Collective – En vaskeægte éner

flip hylder munk collective

Munk Collective fra Store Kongensgade i København er en éner. Virksomheden har så meget forskelligt design at tilbyde, så der er helt sikkert noget, der falder i din smag. Sådan forholder det sig også med priserne, som er meget varierende. Bliv forelsket i design fra Munk Collective, som med garanti både vil pynte og fungere i din virksomhed eller hjemme i dit private. Fælles for alle designs er, at kvaliteten er fremragende.

3 gode grunde til at vælge design fra Munk Collective

  • Munk Collective er dansk designs centerforward
  • Munk Collective har priser, som de fleste kan være med på – dog uden på nogen måde at halte på kvaliteten
  • Munk Collective har mange alsidige designs, som kan anvendes til hvad end, du har lyst til

Vi har også et alternativ – New Works

Der er ingen som Munk Collective, men har du lyst til yderligere inspiration, bør du undersøge en anden éner ved navn New Works. Virksomheden blev etableret i 2015, og her samarbejder de ligesom Munk Collective med designere, hvis ønske er at skabe morgendagens nye store klassiker