Moooi

moooi design

Moooi – en verden af fantasifulde designs

Tilbage i 2001 grundlagde Marcel Wanders og Casper Vissers den hollandske designvirksomhed Moooi. Navnet er inspireret af det hollandske sprog, hvor ”Mooi” betyder smuk. For at demonstrere den ekstra eksklusivitet valgte Wanders og Vissers at tilføje et ekstra o – og derfor Moooi. Frem til 2015 havde Casper Vissers CEO-posten, og Marcel Wanders stod for størstedelen af virksomhedens designs. I dag er det Robin Bevers, der har direktørposten i virksomheden.
Moooi har et stort udvalg inden for mange forskellige kategorier af design. Virksomheden designer både lamper, siddemøbler, borde, opbevaringsmøbler, tæpper og accessories. På trods af de mange forskellige produktkategorier, er man ikke i tvivl om, hvem virksomheden bag produkterne er. Moooi er eksperimenterende og innovative i sine designs – som i virkelig innovative. Uanset hvilket design du vælger, vil du opleve det som et kreativt kunstværk, som du aldrig bliver træt af at se på. Moooi er en grænsesøgende designvirksomhed, som altid går forrest på den internationale designscene.

Lolita – tidløs elegance fra Moooi

moooi lolita
Lolita lampen er en af de mere klassiske lamper fra Moooi – dog alligevel med sit helt eget unikke udtryk. Den klokkeformede lampe udstråler tidløs elegance, og den giver et fremragende lys. Lampen fra Moooi fås både som bordlampe, gulvlampe og loftslampe, ligesom den fås i flere forskellige farver. Du kan derfor skabe nøjagtigt det udtryk, du vil i din virksomhed eller dit hjem.

Hana Armchair – den japanske blomst

moooi hana armchair
Hana Armchair fra Moooi er den helt perfekte kombination mellem design og komfort. ”Hana” betyder blomst på japansk, og det er bestemt ikke tilfældigt, at stolen har fået netop det navn. Når du sidder i stolen, vil du opleve en følelse af varme, hygge og nærmest en omfavnelse af forårsagtige blomsterblade.

Moooi – Eksperimenterende og innovativt

moooi
Hvis du er til eksperimenterende og innovativt design, så er Moooi det helt rette valg for dig. Her får du virkelig spændende design, som på trods af sin anderledes og unikke karakter fremstår tidløst og elegant. Moooi har som sagt et bredt og dybt sortiment, og derfor henvender de sig også til mange forskellige typer indretningsopgaver. Om det er til hjemmet eller virksomheden, vil der med garanti være noget fra Moooi, som passer helt perfekt ind hos dig. Design fra Moooi vil gøre sig særligt godt hos virksomheder, hvor de kreative designs med sikkerhed vil bidrage til endnu mere kreativt og innovativt arbejdsmiljø.

Tre gode grunde til at vælge designs fra Moooi