MONTANA

Montana brand

Historien om Montana og deres konstante stræben efter at skabe unikke muligheder

Siden 1982 har Montana skabt elementer, der kan kombineres i uendeligheder. ”Hvad skaber du? Hvis dit svar er ’løsninger’, så er det en slutning. Men hvis du siger: ’Jeg skaber muligheder’, så er det en åbning.” Disse vise ord kommer fra Montanas grundlægger Peter J. Lassen, og de danner baggrund for virksomhedens måde at arbejde på. Montana skaber muligheder, som ingen ende har. Virksomheden fokuserer på at skabe elementer, der er funktionelle og miljørigtige, og så rummer de en helt særlig sans for både æstetik og etik. Du er aldrig i tvivl om hvem producenten er, når du ser møbler fra Montana – men om de er produceret for 20 år siden, eller de er produceret i dag, er til gengæld ikke nemt at spotte. Møblerne er tidløse og moderne – og det bliver de ved med at være!

Montana System CO16

CO16 System fra Montana

Montana System CO16 er den helt ideelle løsning til indretning af moderne kontormiljøer. Serien består af 13 grundmoduler i fire dybder, som yderligere består af forskellige elementer, som kan sammensættes, så de passer perfekt ind på netop dit kontor. I serien finder du alt fra rumdelere og opbevaringsøer til kontorkassetter og caddies i et hav af forskellige farver. Montana System CO16 giver mulighed for totalindretning af din virksomhed, og du er samtidig sikret tidløse og moderne indretningselementer af absolut højeste kvalitet.

Panton One

Montana stol Panton One

I 2003 relancerede Montana en af Verner Pantons største designklassikere, Panton One, som første gang så dagens lys i 1955. Panton One er en stoleserie, som består af fire forskellige stole. Panton One, Panton One lounge, Panton One kitchen og Panton One bar.
Navnene på stolene indikerer, hvor de enkelte stole kan anvendes. Med de fire forskellige varianter, er der mulighed for at indrette alle rum med samme type stol for at skabe ensartethed og give arbejdspladsen eller hjemmet en gennemgående rød tråd. Designet er klassisk Panton-design, og det fungerer i uendeligt mange forskellige miljøer.

Montana – særligt velegnet til erhvervsindretning

Montana reoler

Det er en kæmpe stor fordel, at Montanas elementer kan kombineres i uendeligheder. Derudover er det elementer, som er tidløse og holder sin værdi, hvis de behandles ordentligt. Montanas elementer giver mulighed for totalindretning, hvorfor de er særligt velegnede til erhvervsindretning. På den måde skabes der en gennemgående rød tråd i din virksomheds indretning, og samtidig er du og virksomheden sikret den bedste kvalitet på markedet, samt tidløse møbler der aldrig går af mode.

3 fordele ved at vælge moduler og møbler fra Montana

  • Montanas klassiske elementer kan kombineres i uendeligheder, og derfor kan du altid sammensætte dine gamle elementer med nogle nye, hvis du har lyst til det
  • Montanas designs går aldrig af mode, og du kan derfor være sikker på, at de moduler eller møbler du køber i dag, også er moderne om 20-30 år
  • Montanas elementer kan anvendes i mange forskellige rum, og de er derfor ideelle til at skabe en funktionel totalindretning

Lige så vild med udvalget fra Montana, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra Montana. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.