Montana

Montana brand

Historien om Montana og deres konstante stræben efter at skabe unikke muligheder

Siden 1982 har Montana skabt elementer, der kan kombineres i uendeligheder. ”Hvad skaber du? Hvis dit svar er ’løsninger’, så er det en slutning. Men hvis du siger: ’Jeg skaber muligheder’, så er det en åbning.” Disse vise ord kommer fra Montanas grundlægger Peter J. Lassen, og de danner baggrund for virksomhedens måde at arbejde på. Montana skaber muligheder, som ingen ende har. Virksomheden fokuserer på at skabe elementer, der er funktionelle og miljørigtige, og så rummer de en helt særlig sans for både æstetik og etik. Du er aldrig i tvivl om hvem producenten er, når du ser møbler fra Montana – men om de er produceret for 20 år siden, eller de er produceret i dag, er til gengæld ikke nemt at spotte. Møblerne er tidløse og moderne – og det bliver de ved med at være!

Montana System CO16

CO16 System fra Montana
Montana System CO16

Panton One

Montana stol Panton One
I 2003 relancerede Montana en af Verner Pantons største designklassikere, Panton One, som første gang så dagens lys i 1955. Panton One er en stoleserie, som består af fire forskellige stole. Panton One, Panton One lounge, Panton One kitchen og Panton One bar.

Montana – særligt velegnet til erhvervsindretning

Montana reoler
Det er en kæmpe stor fordel, at Montanas elementer kan kombineres i uendeligheder. Derudover er det elementer, som er tidløse og holder sin værdi, hvis de behandles ordentligt. Montanas elementer giver mulighed for totalindretning, hvorfor de er særligt velegnede til erhvervsindretning. På den måde skabes der en gennemgående rød tråd i din virksomheds indretning, og samtidig er du og virksomheden sikret den bedste kvalitet på markedet, samt tidløse møbler der aldrig går af mode.

Tre fordele ved at vælge moduler og møbler fra Montana