Møbler fra Mitab

mitab møbler

Mitab – en innovativ og omstillingsparat møbelvirksomhed

Mitab er en meget markedsorienteret virksomhed, hvilket skal forstås som en virksomhed, der skaber sine produkter med udgangspunkt i den respons, de oplever. Vi lever i en verden, hvor trends og mode skifter som vinden blæser. Det stiller store krav til designvirksomheder, og det kræver, at de er innovative og omstillingsparate. Netop det evner Mitab særligt godt. Det eneste der aldrig ændrer sig, er virksomhedens fokus på kvalitet, som er langt ud over det sædvanelige. Mitab blev grundlagt tilbage i 1979 af Jan-Olof, og er sidenhen blevet overtaget af de to sønner Peter & Marcus, som har drevet virksomheden succesfuldt videre ved at holde fast i de rødder, som faderen plantede. Det handler- og har altid handlet om at være lynhurtig til at suge til sig og implementere nye innovative tiltag, hvis man skal tilbyde det, kunderne vil have. Samtidig skal møblerne være tidløse, så de repræsenterer den tid, de er skabt i, men på en sådan måde at de også fremtræder moderne om 10 år.

Bug – en stol med et særligt udtryk

mitab bug
Bug fra Mitab har et meget specielt og spændende udtryk. Det skyldes kombinationen mellem materialerne samt en blanding mellem bløde og kantede former. Bug fås både som enkeltstående stol, hvor den er særligt velegnet omkring spisebordet eller mødebordet. Derudover fås Bug i en udgave der hedder ”Bug Beam”, som er et kombinationsmøbel. Bug Beam er en Bug stol og et bord, der er monteret på en lang stålstang. Bug Beam er i særdeleshed velegnet til venteværelser eller receptioner.
bug beam

Montmartre bar – få Paris ind i hjemmet eller virksomheden

mitab montmartre
Montmartre bar fra Mitab er inspireret af det fantastiske caféliv i Paris. Et flot og enkelt design med bløde runde former og et skønt afslappet udtryk. Stolen fås i mange forskellige farver – både neutrale og mere vilde farver. På den måde kan du skabe nøjagtigt det udtryk i dit hjem eller din virksomhed, som du ønsker.

Mitab – når du får lov at være kreativ

mitab
Mitab designer alsidige og tidsvarende møbler af de bedste materialer. Møblerne kombinerer innovation med det tidløse element, hvilket giver dig moderne møbler, der ikke bliver udfaset i løbet af kort tid. Mitabs møbler kan anvendes i uendeligt mange forskellige miljøer, og de lægger i høj grad op til, at du får lov til at være kreativ.

Tre gode grunde til at vælge design fra Mitab