Massimo

massimo tæpper

Massimo – håndlavede tæpper til private og virksomheder

I 2001 etablerede Mads Frandsen tæppevirksomheden Massimo, som hurtigt skulle vise sig at blive en stor succes. Denne succes skyldes flere forskellige ting, men evnen til at kombinere usammenlignelig kvalitet og fremragende service til konkurrencedygtige priser er uden tvivl nogle af de helt centrale årsager. Massimo designer og producerer håndlavede tæpper, som både henvender sig til private forbrugere og virksomheder, der kan lide det ekstraordinære. Massimo positionerer sig et sted mellem fortid og nutid både hvad angår design og produktion. Med andre ord befinder de sig et sted mellem det traditionelle og det eksperimenterende, og denne kombination er meget unik. Med tæpper fra Massimo får du tidløst design i højeste kvalitet, hvilket både kan ses og føles.
Massimo er en del af Care & Fair, som er en organisation, der sikrer gode vilkår for børn i forskellige lande herunder bl.a. Indien, Pakistan og Nepal. Det betyder også, at der selvfølgelig ikke er brugt børnearbejde eller for den sags skyld andre uacceptable metoder i forbindelse med virksomhedens produktion af tæpper.

Earth – skabt af bæredygtigt og dyrevenligt uld fra New Zealand

earth massimo
Earth er med vores ord det perfekte tæppe både hvad angår design og kvalitet. Earth fra Massimo bringer et fredsfyldt naturligt udtryk ind i dit hjem eller din virksomhed. Tæppet er fremstillet af uld fra New Zealand, hvorfor det er meget nemt at vedligeholde. Derudover er tæppet både resistent mod brand og er ikke allergifremkaldende. Derudover har Earth tæppet en helt naturlig evne til at modstå snavs, så det ikke bliver besværligt for dig at gøre rent. Earth er naturligvis fremstillet ud fra dyrevenlige og bæredygtige metoder. Det fås i flere forskellige farver – både helt neutrale og mere farvestrålende.

Bamboo – en luksuriøs følelse og et fantastisk udtryk

massimo bamboo
Bamboo fra Massimo er lavet af 100% bambusfibre, som er et bæredygtigt og biologisk nedbrydeligt materiale. Du vil opleve en luksuriøs følelse pga. tæppets helt fantastiske blødhed og bambusfibrenes skinnende udseende. Materialet er særligt kendt for at være holdbart og robust. Bamboo fås ligesom ovenfor omtalte Earth i alverdens forskellige farver, så du kan skabe nøjagtigt det udtryk, du ønsker.

Massimo – fremragende kvalitet og et spændende udtryk

massimo
Med tæpper fra Massimo får du ikke mindst kvalitet i verdensklasse, du får også et gedigent udtryk og en flot finish, hvad enten det er i dit hjem eller på din arbejdsplads. Alle tæpper har en spændende historie at fortælle, og der er kræset for selv den mindste detalje i hvert eneste produkt. Alt sammen får du til konkurrencedygtige priser sammenlignet med, hvad du ellers finder i samme klasse.

Tre gode grunde til at vælge tæpper fra Massimo