Magis

Magis møbler

Magis – italiensk design med et skævt twist

Magis blev grundlagt tilbage i 1976, hvorefter virksomheden hurtigt indtog den internationale designscene. Magis har haft kæmpemæssig succes i årenes løb, og i 2010 flyttede virksomheden sin produktion til Torre di Mosto nær Venedig. Her kan de udfolde sig på den 98.000 m2 store grund, der bl.a. omfatter logistik- & montagecenter samt et showroom, hvor virksomhedens mest ikoniske produkter kan opleves. Magis har vundet et utal af designpriser for sine møbler, der er skabt i samarbejde med nogle af verdens absolut største designnavne i historien. Her kan bl.a. nævnes designere som Philip Starck, Ron Arad, Jasper Morrinson & Marcel Wanders for blot at iscenesætte nogle få.
Magis er særligt kendt for sine plastikprodukter, som er deres absolut største ekspertise. Plastikprodukter kan måske lyde som noget billigt skrammel – men tag ikke fejl. Hvis materialet behandles korrekt, som Magis gør det, så får du nogle af de mest holdbare og robuste møbler, der er mulige at producere. Virksomheden er dog også begyndt at designe og producere møbler i aluminium og træ, så der er noget for enhver smag. Ligeså kan du vælge og vrage i et sortiment, der dækker ethvert behov. Sortimentet indeholder både klassiske og tidløse møbler, ligesom det indeholder kreative møbler, der i den grad skiller sig ud fra mængden både hvad angår farver og design.
Magis producerer alle sine produkter i Italien, og hvis man har en smule forstand på design, så er man klar over, at Italien er lig med kvalitet i verdensklasse. Italiensk design er særpræget og unikt, og regel nr. 1 er, at kvaliteten aldrig er noget, der nedprioriteres.

Tibu – det moderne svar på en barstol

tibu magis
I 2014 skabte den fantastiske designduo Andressen & Espen Voll den alternative barstol Tibu i samarbejde med Magis. Tibu er en nyfortolkning af den klassiske barstol (ikke funktionsmæssigt men udseendemæssigt). Stolen kan justeres i højden, og den fås i diverse forskellige farver. Det anderledes udtryk vil vække opsigt i kantineområdet, på restauranten men også pynte fint hjemme i det private køkken.

Air-armchair – alsidigt design både til indendørs- og udendørs brug

air armchair fra magis
Air-armchair fra Matis er bare smart på alle måder. Stolen som er designet af anerkendte Jasper Morrinson, består af materialerne Polypropylen og glasfiber, hvilket gør, at den kan anvendes både inde og ude. Stolen er let og luftig i sit udtryk, og den er rigtig behagelig at sidde på. Air-armchair fra Magis kan placeres i stort set alle miljøer, og du kan tilmed vælge mellem alverdens forskellige farver, så du kan skabe det udtryk, du ønsker.

Magis – lad kreativiteten få frit spil

puppy chair magis
Magis tager dig med på en rejse, hvor funktionalitet og design smelter sammen og går op i en højere enhed. En rejse hvor du får lov at være kreativ, og hvor du vælger hvor og hvordan møblet skal anvendes. Magis møbler kan bruges både i hjemmet, i virksomheder eller i offentlige institutioner – inde som ude. Det er vitterligt kun fantasien, der sætter grænser.

Tre gode grunde til at vælge design fra Magis