LUCEPLAN

luceplan lamper

Luceplan – Den italienske verdensmester

Tilbage i 1978 blev den italienske verdensmester i lampedesign ved navn Luceplan etableret. En lampevirksomhed, som opfylder enhver lampeelskers ønske. Luceplan blev grundlagt af de tre meget anerkendte designere Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi. Der var altså noget rigtig stort i sigte – og det blev det ganske vidst også.
Virksomhedens designkultur bygger på innovation, forskning, æstetik, eksperimentering og ikke mindst kreativitet udover det sædvanelige. Alt dette uden på nogen måde at gå på kompromis med funktionalitet og kvalitet. Og det slutter ikke her. Faktisk har Luceplan er særdeles veludformet CSR-politik, hvor der er fokus på både fremstilling, materialer, livscyklus, levetid og meget mere. Respekt for miljøet er et af virksomhedens absolut største fokuspunkter.
Luceplan har tilmed vundet adskillige designpriser, som endnu engang bevidner om lampedesign af høj klasse.

Hope – Den moderne lysekrone

hope

Hope lampen er en éner. De to designere Francisco Gomez Paz & Paul Rizzattos fascination af glitrende diamanter og prismelysekroner blev synliggjort, da de sammen designede Hope for Luceplan. Lampen har et meget let udtryk som synsmæssigt udfordrer tyngdekraften. Det skyldes, at der i stedet for glas er anvendt tynde specialslebne plader af polycarbonat også kaldt Fresnel-linser. Fresnel-linser er det helt rigtige valg til Hope, fordi de giver et diamantagtigt skær, når de reflekterer lyset fra pæren. Lampen fra Luceplan har vundet et hav af flotte priser, ligesom den har været en del af tv-programmet ”Vild med dans”. Hope er en serie af lamper som består af loftslamper, en gulvlampe og en væglampe.

Fortebraccio – Kreativ simplicitet

luceplan bordlampe

Fortebraccio er en lampeserie designet af Alberto Meda i samarbejde med Luceplan. I designet har de fokuseret på at kombinere funktionalitet med en kreativ simplicitet. Lamperne er meget nemme at håndtere, ligesom lyset kan retningsbestemmes og indstilles i styrken blot ved at bruge håndtaget, som er en del af designet. De fleksible indstillinger skaber det kreative udtryk, hvilket går særdeles godt i spænd med lampernes stilrene og relativt simple former.

Luceplan – Fantastiske og miljørigtige produkter

luceplan

Luceplans brede udvalg og alsidige designs gør, at de kan tilbyde noget som stort set alle vil elske. Designerne bag virksomheden trækker på en stor erfaring og viden inden for trends og tendenser, ligesom de har et materialekendskab ud over det sædvanelige. Luceplan har en meget sund kerne, og virksomheden tager hånd om vores miljø fra start til slut. Du får derfor fantastiske lamper og holdbart design, som du med god samvittighed kan nyde hver eneste dag.

3 gode grunde til at vælge lamper fra Luceplan

  • Luceplan designer sine lamper i samarbejde med anerkendte designere
  • Luceplan har vundet et utal af priser for sine flotte designs
  • Luceplan har en sund og miljøbevidst CSR-politik

Lige så vild med udvalget fra Luceplan, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra Luceplan. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Vi har også et alternativ – Wever & Ducré

Lysmestrene fra Belgien, Wever & Ducré er et spændende alternativ til Luceplan. Hvis du har lyst til yderligere inspiration, så kan du læse mere om Wever & Ducré her. En virksomhed som også i høj grad kombinerer simplicitet og kreativitet.

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.