LOUIS POULSEN

PH5

Historien om en af verdens førende lampeproducenter

Louis Poulsen har en lang og interessant historie bag sig. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1874 af Louis Poulsens onkel Ludvig R. Poulsen, som beskæftigede sig med import af vin. I 1878 lukkede Ludvig R. Poulsen sin virksomhed, og først i 1892 var han på banen igen – nu som sælger af værktøj og el-tekniske materialer. I 1896 blev nevøen Louis Poulsen ansat i virksomheden, og efter 10 år overtog han virksomheden fra sin onkel. Herfra tog det fart. En ny partner blev taget ind i virksomheden og endte faktisk med at købe Louis Poulsen ud for blot 10.000 kr. Året efter var omsætningen på den gode side af 5 mio. kr.
I 1924 indgik virksomheden et samarbejde med Poul Henningsen, som senere skulle vise sig at blive et enormt succesfuldt samarbejde – faktisk så succesfuldt, at det på mange måder definerer Louis Poulsens identitet.
Louis Poulsen skaber designklassikere i samarbejde med store designere som bl.a. førnævnte Poul Henningsen, Verner Panton og Arne Jacobsen m.fl. Fælles for alle lamperne er, at de er designmæssige vidundere, som alle skaber smukt lys på hver sin måde.

Patera

Patera lampe

Patera er en ganske særlig lampe, som er designet af Øivind Slaatoo i samarbejde med Louis Poulsen. Lampen giver et meget behageligt lys, hvilket skyldes, at den består af forskelligt placerede celler, der giver lyset de absolut bedste vinkler, også så du med sikkerhed undgår at blive blændet. En flot og enkel lampe, som passer ind i mange forskellige miljøer.

NJP bordlampe

NJP bordlampe fra Louis Poulsen

NJP bordlampe er helt ideel som skrivebordslampe. Lampen er designet af den anerkendte designer Iko Sato Nendo i samarbejde med Louis Poulsen. Lampen har stor bevægelsesfrihed, hvorfor den nemt kan indstilles til den helt rette position i arbejdsområdet. Derudover har lampen to lysstyrker. En klassisk og tidløs lampe, som aldrig går af mode.

Vælg en lampe fra Louis Poulsen og nyd langtidsholdbart design

Panthella fra Louis Poulsen

Louis Poulsen skaber tidløse lamper i samarbejde med anekendte designere. Virksomheden har i gennem mange år haft succes med at levere belysning til både private og erhverv. Særligt er lamper fra Louis Poulsen velegnede i erhvervsindretning, fordi de aldrig går af mode. Derudover udstråler lamperne diskret god smag, og underbevidst vil de uden tvivl give gæster og medarbejdere et indtryk af ordentlighed. Lamperne er en kombination mellem fantastiske designs og abnormt god funktionalitet og kvalitet.

3 årsager til at Louis Poulsen er det helt rette valg

  • Bag hvert design gemmer sig en anerkendt lampekunstner, hvorfor hver enkelt lille detalje er gennemtænkt
  • Lamper fra Louis Poulsen er tidløse klassikere, som aldrig går af mode. Du kan derfor være sikker på, at dine lamper er helt up to date – også om 20 eller 30 år
  • Lamperne fra Louis Poulsen kombinerer funktionalitet og design på en helt særlig måde. Der er altid fokus på at skabe smukt lys og unikt design på én og samme tid

Lige så vild med udvalget fra Louis Poulsen, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra Louis Poulsen. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.