Living Divani

living divani

Living Divani – bryder kurven for eksklusivitet

Living Divani har siden starten af 1970’erne holdt sig ajour med hele verdens udvikling inden for design, og på den måde har de haft mulighed for at være innovative og markedsorienterede hele vejen igennem. I 1988 allirede Living Divani sig med Piero Lissoni, hvis designprincip er at designe produkter til mennesker fremfor blot at fokusere på et specifikt formål eller en specifik funktion. Piero Lissioni udtrykker Living Divanis umindskelige stil i alle designs, som grundlæggende søger mod at skabe balance i sin udformning kombineret med rene linjer og ikke mindst fremragende ergonomi og komfort. Yderligere bliver Living Divanis produkter designet i samarbejde med unge talenter inden for design, hvilket giver dem en innovationsevne på absolut eliteplan. Uanset hvilket produkt fra Living Divani, du stifter bekendtskab med, vil du opleve en følelse af harmoni og uovertruffen luksus.
Design fra Living Divani kan anvendes både i det private hjem og i erhverv. Flere af produkterne kan kundetilpasses, så hvis du har et særligt ønske, så kontant os endelig.

Bubble Rock – Utraditionelt og hyggeligt design

bubble rock
I 2005 designede Piero Lissone Bubble Rock. Et utraditionelt design, som blev taget kærligt imod i designelskernes verden. De bløde og varme former gør Bubble Rock til et hyggeligt og indbydende møbel, som enhver får lyst til at udforske. Bubble Rock fås i flere forskellige størrelser, i materialerne læder eller stof, hvor stofvarianten kan vælges i et utal af flotte farver. Bubble Rock kan både stilles indenfor i et loungemiljø eller udenfor som en del af et afslappende område.

Era sofa – den oplagte sofa til virksomheder

era sofa
Era sofaen er et af de nyeste skud på stammen fra Living Divani. Sofaen er designet af David Lopez Quincoces i 2018. Era er ganske interessant i sin udformning, som synsmæssigt udfordrer tyngdekraften i form af den bløde sofa, som hviler på lette elegante metalben. Det flotte design er særdeles velegnet til virksomheder, som kan bruge den til uformelle møder eller blot til en hyggelig snak i kaffepausen.

Living Divani – Møbler der performer på alle parametre

living divani møbler
Vælger du et kontormøbel fra Vitra, kan du se frem til stor ekspertise, hvor samtlige kontormøbler skabes ud fra et innovativt, funktionelt og æstetisk perspektiv. Vitra tager højde for nutidens krav til kontormiljøet, og skaber møbler som indkapsler virksomheders identitet. Vitras møbeldesign har altid fokus på at øge medarbejdernes motivation og effektivitet.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra Living Divani