LINTEX

lintex bordskærme

Lintex – en af nordens største producenter af afskærmning og tavler

I 1983 blev Lintex etableret i Sverige af Carl Ekenstam. Siden dengang har virksomheden udviklet sig enormt meget, og er i dag en populær international producent af afskærmning og tavler – ja faktisk en af nordens største. Hos Lintex er kvalitet og funktionalitet nøgleordene i ethvert design. Lintex er ikke et sekund i tvivl om, hvad det vil sige at levere kvalitetsmæssige vidundere. Det kommer bl.a. til udtryk gennem virksomhedens garantiydelse på skriveoverfladen af whiteboards, som er hele 30 år. Alle Lintex’ produkter designes i et tæt samspil mellem designere og arkitekter, for på den måde kombineres det kreative og det tekniske på den bedste måde. I dag har Lintex over 100 medarbejdere, som investerer sine ressourcer i at optimere eksisterende produkter, ligesom de fokuserer på at udvikle nye innovative løsninger.

Mood Wall – lige hvad du drømmer om

lintex mood wall

Mood Wall er en yderst populær skrivetavle i glas fra Lintex. Tavlen er magnetisk, hvorfor du både kan bruge den som skrivetavle og opslagstavle. Mood Wall fås i 14 forskellige kvadratiske og rektangulære størrelser, som kan sammensættes efter eget ønske. Derudover kan du vælge mellem 24 forskellige standartfarver, og hvis ikke du finder en farve, der passer til dig, så kan Mood fremstilles i en farve efter eget ønske. På den måde får du lige netop den skrivetavle, du drømmer om!

Edge gulvskærm – forbedrer akustikken markant

lintex edge

Med en eller flere Edge-gulvskærme fra Lintex kan du forbedre akustikken markant. Derudover kan du skabe rum i rummet, hvilket kan være en stor fordel i bl.a. store åbne kontormiljøer. Derudover er Edge-gulvskærmen fleksibel og meget nem at flytte. Edge fås i fire forskellige standardstoffer og hele syv forskellige farver (gummikanten på siden).

Lintex – tilfører værdi, hvor det giver mening

afskærmning fra lintex

Der er ikke altid grund til at gøre tingene mere abstrakte, end der i virkeligheden er behov for. Lintex har en beundringsværdig tilgang til at tilføre produkterne værdi, der hvor det virkelig giver mening. Funktionalitet, kvalitet, innovation og kreativitet er hvad der kendetegner Lintex produkter – og disse egenskaber er kort og godt svaret på, hvorfor du skal vælge Lintex når valget falder på akustiske løsninger og praktiske opslagstavler til arbejdsmiljøet.

3 gode grunde til at vælge Lintex

  • Lintex er blandt nordens største leverandører af afskærmning til virksomheder
  • Med produkter fra Lintex er du sikret høj funktionalitet og fremragende kvalitet
  • Lintex er en kreativ og innovativ virksomhed, som skaber tidssvarende produkter til moderne virksomheder

Lige så vild med udvalget fra Lintex, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra Lintex. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Vi har også et alternativ – Chat Board

Chat Board er et godt alternativ til Lintex, hvis du ønsker udforske endnu flere tavleløsninger til din virksomhed.

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.