LIGHTYEARS

lightyears lamper

Lightyears – en del af Republic of Fritz Hansen

Lightyears blev etableret i 2005, og er derfor fortsat en relativt ung virksomhed – men tag ikke fejl! Lightyears har i løbet af få år etableret sig succesfuldt på markedet for belysning, og i 2015 valgte selveste Republic of Fritz Hansen at tage Lightyears til sig, hvilket vidner om en abnormt høj kvalitet og en unik evne til at skabe tidløst design. I samarbejde med nogen af de førende nulevende lampearkitekter udvikler og producerer Lightyears lamper, som får tradition og innovation til at gå op i en højere enhed. Hos JENSENplus er vi stolte forhandlere af eksklusiv belysning fra Lightyears.

Caravaggio – flotte feminine kurver

lightyears carvaggio

Caravaggio er en lampeserie, som er designet af den anerkendte industrielle designer Cecilie Manz, som er en af de førende danske møbeldesignere fra sin generation. Caravaggio er en af Cecilie Manz’ mest populære lamper, og på få har den opnået kultstatus både i Danmark og i udlandet. Lampen har flotte feminine kurver, som gør det industrielle design hyggeligt og behageligt. Lampens dybde gør, at den ikke blænder, men udsender et behageligt lys, uanset hvor højt eller lavt den placeres. Caravaggio fås både som gulvlampe, bordlampe, væglampe og pendel.

Suspence – en kreativ klassiker fra GamFratesi

lightyears suspence

GamFratesi har været meget kreativ i sit design af serien Suspence på trods af det enkle og tidløse design. Som regel ønsker man så lidt ledning som muligt, men ved netop denne lampe er ledningen en del af kunstværket. GamFratesi har ved at bevæge ledningen opad skabt en form øverst på lampeskærmen, som får den til at gå i ét med ledningen, hvilket skaber et interessant og flydende udtryk. Ligesom ved ovenfor omtale Caravaggio er Suspence designet således, at den ikke blænder, uanset hvordan du vælger at placere den. Lampen fås både som gulvlampe og pendel.

Lightyears – et samarbejde med nogen af de største nulevende lampearkitekter

lightyears lamper

Lightyears skaber tidløse lamper i samarbejde med nogen af de største nulevende lampearkitekter. Lamperne er klassiske, og de passer ind i mange forskellige miljøer. Lamperne fra Lightyears kan anvendes af både private og virksomheder, men særligt sidstnævnte vil have stor glæde af de flotte lamper. Mange af lamperne findes som serier, og derfor kan de anvendes til forskellige formål, så der skabes et ensartet udtryk i alle rum.

3 gode grunde til at lamper fra Lightyears er det helt rigtige valg for dig

  • Lightyears er en del af Republic of Fritz Hansen, hvilket vidner om tidløse designs af meget høj kvalitet
  • Lightyears har i løbet af få år etableret sig succesfuldt på markedet for belysning, så hvis du køber lamper fra det anerkendte brand i dag, kan det være, at du har en uvurderlig klassiker om 30 år
  • Lightyears formår at kombinere flot design og behageligt lys, så udseende og funktion går op i en højere enhed

Lige så vild med udvalget fra Lightyears, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra Lightyears. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.