LIGHT POINT

light point lamper

LIGHT-POINT – når lys skaber hygge og nærvær

Tilbage i 1995 blev det ikoniske belysningsvirksomhed LIGHT-POINT grundlagt, og i dag er virksomheden blandt Danmarks absolut førende leverandører af højkvalitetslamper. For LIGHT-POINT er lys lig med liv. Lys er nærvær og hygge, og det fremhæver den arkitektoniske atmosfære i ethvert rum. LIGHT-POINT skaber innovative lamper, som gør det enkle design interessant i form af lysets effekt på selve fremtoningen af designet. I gennem sin unikke tilgang til design gør LIGHT-POINT det minimalistiske design hyggeligt og nærværende. Hos JENSENplus er vi stolte forhandlere af lamper fra LIGHT-POINT.

SURFACE – alsidigt design fra LIGHT-POINT

light point lamper til loftet

Surface fra LIGHT-POINT er blandt de tyndeste lamper på markedet, og med sit flade design indgår lampen som en flydende og naturlig del af indretningen. Lampen kan placeres tæt på loftet, hvor det flade design giver et indtryk af, at lampen nærmest er malet på loftet. Alternativt kan lampen fra LIGHT-POINT anvendes som en traditionel pendel ved at tilkøbe et suspension kit. Yderligere kan SURFACE anvendes som væglampe, hvis du ønsker det. Den alsidige lampe fra LIGHT-POINT kan både anvendes inde og ude.

Zero – lamper til ethvert miljø

light point lampe til væg

Zero er en elegant lampeserie fra LIGHT-POINT, som består af væglamper og pendler i forskellige størrelser. Lamperne er simple og minimalistiske, hvorfor de passer ind i stort set alle miljøer. Lamperne er udført i aluminium, hvilket gør dem særdeles robuste og holdbare.

LIGHT-POINT – alsidige designs til ethvert miljø

light point

Med Lamper fra LIGHT-POINT bringer du det stilrene udtryk ind i hjemmet. De simple designs indgår som en naturlig del af ethvert miljø, hvor de vil skabe hygge og biddrage til en behagelig atmosfære. LIGHT-POINTs lamper kan anvendes både i det private og i erhvervsindretning, hvor man ønsker tidløs belysning, der tilfører miljøet noget særligt. LIGHT-POINT designer lamper med en gennemgående ensartethed i mange designs, hvorfor de nemt kan anvendes til totalindretning, hvor der ønskes en gennemgående rød tråd.

3 gode grunde til at vælge belysning fra LIGHT-POINT

  • LIGHT-POINT skaber innovativt design, hvor lysets egenskaber fremtoner designets fantastiske udtryk
  • LIGHT-POINTs simple designs skaber hygge og nærvær uden at forstyrre med unødvendige detaljer
  • LIGHT-POINT har en gennemgående ensartethed i flere designs, hvilket giver dig mulighed for at skabe en gennemgående rød tråd i indretningen

Lige så vild med udvalget fra Light-Point, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra Light-Point. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Vi har også et alternativ – Darø

Darø designer ligesom LIGHT-POINT kreative og inspirerende lamper. Hvis du har lyst til mere inspiration, kan du læse om Darø her

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.