Le Feu

le feu biopejse

Le Feu – det moderne svar på en pejs/brændeovn

I 2016 blev blev Le Feu etableret med et formål om at skabe produkter til det moderne hjem. Den traditionelle brændeovn samt pejs har i mange år været et af de gængse midler til opvarmning i hjemmet, men det ønsker Le Feu at lave om på. Le Feu er blevet taget imod med åbne arme, og folk har ganske tydeligt vist stor interesse i virksomhedens gas –og biopejse. Gaspejsene kan du få skræddersyet, så de passer perfekt ind i lige netop din indretning. Biopejsene er til gengæld stilrene, hyggelige og ikke mindst enormt flotte. Med en gaspejs eller biopejs fra Le Feu får du de helt optimale forudsætninger for et rart og behageligt miljø.

SKY – et svævende udtryk

le feu sky
SKY fra Le Feu er en lofthængt biopejs, som nærmest har et svævende udtryk. Den stilrene biopejs fra Le Feu bringer hyggen ind i rummet på en enkel og samtidig helt fortryllende måde. Udover det fantastiske udtryk, som SKY skaber, er den også praktisk, fordi den ikke optager noget gulvplads.

Scorpius – skræddersyet til dig

scorpio biopejs
Scorpius fra Le Feu er en del af deres serie af gaspejse under navnet STARRY. Scorpius er en skræddersyet gaspejs, som du helt selv bestemmer, hvordan skal udformes. Scorpius bygges efter dine ønsker, så den passer perfekt ind i dit hjem eller din virksomhed. Grundlæggende for alle STARRY-modellerne er, at sikkerheden er så god som muligt. Alle modeller kan tændes med sin egen fjernbetjening, ligesom de kan betjenes af smartphones og tablets via. husets WiFi. Yderligere vil de anti-reflektive glas i samtlige modeller give dig det bedste udsyn til de smukke flammer. Du kan vælge mellem tre forskellige typer dekorative sten i bunden af din gaspejs – grå, hvid eller lavasten. Alternativt kan du vælge naturligudseende pejse-effekt med keramiske brændedekorationer og smukke glødeelementer.

Le Feu – hygge på en enkel og stilfuld måde

le feu
Med en biopejs eller gaspejs fra Le Feu kan du bringe hyggen ind i hjemmet eller virksomheden på en elegant og stilfuld måde. Hvad enten du ønsker en mindre biopejs eller en skræddersyet gaspejs, så er Le Feu den optimale løsning for dig. Det er svært at fokusere på andet end det fantastiske design, men vi skal selvfølgelig ikke glemme, at uanset hvilken pejs du vælger, tilfører den også en behagelig varme til rummet!

Tre gode grunde til at vælge en pejs fra Le Feu