Lapalma

lapalma møbler

Lapalma – møbler som tilpasser sig miljøet

Blandt Italiens helt store designvirksomheder finder vi Lapalma, som i mere end 30 år har designet og produceret tidløse og elegante møbler. Lapalma er en af de mest alsidige designvirksomheder, hvad angår udtryk. Det skal forstås sådan, at Laplama skaber alsidige møbler, som passer ind i enhver indretning, og på en eller anden måde nærmest tilpasser sig omgivelserne. Det er uden tvivl en af de bærende årsager til virksomhedens internationale succes. Du føler hurtigt, at et Lapalma møbel er ”meant to be” i indretningen. Funktionalitet og design går så ubeskriveligt godt i spænd i samtlige af Lapalmas møbeldesigns. De praktiske egenskaber stråler ud af møblerne, og fremstår som en æstetisk kvalitet i sig selv. Derudover bliver du mødt af strømlinet design med rene linjer og flotte kurver, som ganske enkelt bare er inspirerende og betagende. Samtidig er du sikret en sublim kvalitet i hvert eneste produkt. Ikke nok med det, så har Lapalma en bæredygtig produktion med fokus på brug af naturmaterialer så vidt muligt, så du kan købe produkterne med god samvittighed.

ADD – design lige efter dine behov det

add
Nu vi snakker funktion, smarte løsninger, æstetisk kvalitet og flot design, så kan vi ikke lade være med at nævne Lapalmas ADD-system. Det elegante modulsystem kan sammensættes i uendeligheder og lige som du ønsker det. Modulsystemet består af sofa- og bordmoduler, så du får en sammensat løsning. ADD kan anvendes stort set over alt både i det private, erhverv eller ved offentlige institutioner.

Giro barstol – en anderledes klassiker

lapalma giro
Giro må siges at være en barstol, der differentierer sig fra mængden. Dog ikke på en ”har du set den??” måde, men på en diskret, lækker og elegant måde. Stolen er designet af den anerkendte italienske designer Fabio Bortolani, som generelt har en både klassisk og kreativ tilgang til udvikling af nye møbler. Sædet kan justeres i højden via et stort gevind. Stellet er fremstillet af stål, og sædet er fremstillet af træ. Denne kombination giver et spændende udtryk, som du med garanti kan nyde – år efter år

Lapalma – tidløs kvalitet ud over det sædvanelige

lapalma mødestol
Den populære italienske designvirksomhed byder på tidløs kvalitet, som passer ind i stort set alle miljøer. Møblernes alsidige udtryk og sublime funktion er efterspurgt verden over, og det er kun meget få designvirksomheder, som formår at kombinere disse egenskaber så flot, som Lapalma gør det. Du vil få glæde af møblerne uanset hvor, du ønsker at anvende dem.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra Lapalma