Lammhults

lammhults møbler

Lammhults – Svensk design siden 1945

Svenske Lammhults er grundlagt ud fra visionen om skabe moderne langtidsholdbart design af gode materialer og med stor anvendelighed. Disse nøgleord har været en fast del af Lammhults siden 1945, hvor virksomheden blev etableret i Sverige. Lammhults er et svensk møbelhus, som tilbyder tidløse møbler til den kræsne forbruger. Lammhults møbler er æstetiske og behagelige, og virksomheden formår i den grad at kombinere et flot udtryk med fantastisk komfort. Det er også en af grundende til, at Lammhults har skabt nogle af de store svenske klassikere, som aldrig går af mode.
Miljøprofilen hos Lammhults er tydelig. Der bliver arbejdet med tidløst design, som fremstilles i den bedste kvalitet for at sikre en lang levetid på alle møbler. På den måde begrænser virksomheden sit ressourcespild, hvilket mindsker belastningen på miljøet. Desuden anvendes der altid materialer, som kan indgå i forskellige genbrugssituationer. Det kan bl.a. være genanvendelse af gammelt møbelmateriale i forbindelse med produktionen af nye møbler, ligesom det kan være brugte møbelelementer, som bliver omdannet til genanvendelig energi.

Campus – En klassiker gennem 25 år

lammhults campus
Målet med Campus var at designe en prisvenlig stol med et simpelt udtryk, god komfort og en alsidig anvendelighed. Det mål må siges at være indfriet med det internationalt anerkendte design. Campus fra Lammhults er anvendt til diverse forskellige formål i over 25 år, og folk er enormt glade for den. Stolen kan både anvendes i det private hjem samt i virksomheder og offentlige rum. Den vil være helt ideel til et konferencelokale eller rundt om et kantinebord/spisebord.

ADD Barstol – En komfortabel barstol med et minimalistisk udtryk

lammhults add
ADD barstol fra Lammhults er ikke ligesom andre barstole. Den har et helt specielt udtryk på trods af det meget minimalistiske design. Komforten er ligeledes fremragende, og designet understøtter en aktiv siddestilling, som gør, at du ikke får ondt i ryggen.

Lammhults – Moderne også om 10 år

lammhults
Møbler fra Lammhults egner sig godt til boligindretning, kontormiljøer og offentlige rum. Vælger du møbler fra Lammhults, får du møbler, som har et minimalistisk og moderne udtryk – også om ti år. Alle møbler fra Lammhults har en afbalanceret farveskala, og de fremstilles af solide materialer med en fantastisk holdbarhed. Lammhults møbeldesign emmer af skandinavisk minimalisme og simple udtryk, som klæder de fleste rum. På trods af den minimalistiske tilgang til design har Lammhults en særlig evne til at inkorporere et kreativt udtryk. Minimalismen behøver nemlig ikke at være kedelig – det handler blot om at fravælge de unødvendige detaljer. At fokusere 100% på de allervigtigste egenskaber ved et møbel, som ifølge Lammhults er komfort, kvalitet, udtryk og miljømæssig ansvarlighed.

Tre gode grund til at vælge design fra Lammhults