LAMMHULTS

Svenske Lammhults er skabt ud fra visionen om moderne møblering, stor anvendelighed og langtidsholdbart design og materialer. Disse nøgleord har været en fast del af Lammhults siden 1945, hvor Lammhults blev etableret i Sverige. Lammhults er et svensk møbelhus, som byder på tidløse møbler, hvor flere af dem er blevet designklassikere, som stadigvæk i dag har et fremtidsorienteret design med flotte æstetiske løsninger.

Her kan du med fordel anvende møbler fra Lammhults

Møbler fra Lammhults egner sig godt til boligindretning, kontormiljøer og i offentlige rum som fx venteværelser. Vælger du møbler fra Lammhults, får du møbler, som har et minimalistisk og moderne udtryk – også om ti år. Alle møbler fra Lammhults har en afbalanceret farveskala, og laves af solide materialer og har derfor en utrolig lang levetid. Lammhults møbeldesign emmer af skandinavisk minimalisme og simple udtryk, som klæder de fleste rum.

Hos Lammhults harmonerer designet med miljøprofilen

Miljøprofilen hos Lammhults er tydelig: Der bliver arbejdet med tidløst design af bedst kvalitet for at sikre en lang levetid på alle møbler. Derved begrænses ressourcespild, hvilket mindsker belastningen på miljøet. Desuden anvendes der altid materialer, som kan indgå i forskellige genbrugssituationer. Det kan bl.a. være genanvendelse af gammelt møbelmateriale i produktion af nye møbler eller flere gamle møbelelementer bliver omdannet til genanvendelig energi.

Oplev Attacht fra Lammhults, hvor du selv skaber den ønskede bordform

Et bord skal indbyde til gode samtaler. Hos Lammhults har de taget skridtet videre og skabt et bord, hvor du selv kan bestemme størrelse, design og form. Vælger du bordet ”Attacht” fra Lammhults, får du en perfekt kombination af fysiske muligheder for bordkonstruktion med genanvendelige aluminiumsben, som forenes med et enkelt og let design. Du har mulighed for selv at skabe dit eget udtryk med forskellige farver til bordben og valg af bordplade.

Lige så vild med udvalget fra Lammhults, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra Lammhults. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.