La Lampe Gras

la lampe gras væglamper

La Lampe Gras – ikoniske lamper

Helt tilbage I 1921 designede Bernard-Albin Gras en serie af lamper, som var tiltænkt industrielle miljøer samt kontormiljøer. Det var funktionaliteten i lampen, der var afgørende for Bernard-Albin Gras, men designet fik mindst lige så stor opmærksomhed ude blandt folk, og gør det stadig. Det simple og æstetiske udtryk er tidløst og klassisk, og det bliver aldrig nogensinde umoderne. Materialernes robusthed og det ”ergonomiske” design betyder ligeledes, at lamper fra La Lampe Gras rent fysisk kan modstå det meste, og derfor kan de sagtens vandre gennem et utal af generationer. Bernard-Albin Gras var uden tvivl en af sin tids mest innovative og samtidig komplette designere inden for sit felt. Alt var gennemtænkt ned til mindste detalje, og det er helt sikkert en af de store grunde til, at så mange designs fra La Lampe Gras er mindst lige så moderne i dag, som de var for 100 år siden. En af de helt store skikkelser inden for modernismen, Le Corbusier, var blot en af mange, der lynhurtigt blev betaget af designet fra La Lampe Gras. I dag opfattes de helt gamle designs fra La Lampe Gras som værdifulde samlerobjekter, og de nye designs anvendes flittigt – særligt i erhvervsindretninger. Særligt i Frankrig, Japan og USA er de store aftagere af design fra La Lampe Gras.

No. 210 – den perfekte sengelampe

no 210 la lampe gras
No 210 fra La lampe Gras er både en praktisk og flot industriel væglampe. Lampen fastgøres på væggen i den lodrette monteringsdel. På den måde kan du nemt og enkelt justere højden, så den passer dig. Ligeledes gør den fleksible lampe det muligt for dig at retningsbestemme lyset, hvorfor den fungerer særligt godt som sengelampe.

No. 312 – et af de helt store ikoner inden for lampedesign

no 312 la lampe gras
Loftlampen No. 312 fra La Lampe Gras er et af det 20. århundredes helt store ikoner inden for lampedesign. Det er en af de lamper, som blev skabt af grundlæggeren Bernard-Albin Gras, og ligeledes er det en af de lamper, som efterspørgslen var helt enorm på lige fra start. Den industrielle loftslampe giver ikke mindst et fantastisk lys – den har også et særpræget og alligevel tidløst design, som vækker opmærksomhed hos enhver designinteresseret sjæl. Lampen kan både anvendes i industrien eller til f.eks. indretning af kontoret eller det private hjem.

La Lampe Gras – alsidige lamper til hjemmet eller virksomheden

la lampe gras lamper
Hvis du er til tidløst industrielt lampedesign, så er det La Lampe Gras, du skal gå med. Lamperne er meget alsidige, hvorfor de både kan anvendes i forskellige miljøer og i forskellige kontekster. Lamperne er fremstillet af hårdføre materialer, og alligevel er de lette og elegante i sit udtryk. Anvend lamper fra La Lampe Gras i dit hjem eller din virksomhed – du bliver glad for dem hvorend de hænges op

Tre gode grunde til at vælge lamper fra La Lampe Gras