Kvadrat

kvadrat tekstiler

Kvadrat – blandt verdens førende inden for tekstil og akustik

Siden 1968 har Kvadrat været blandt markedets førende inden for innovativt design af uimodståelige tekstiler som bl.a. omfatter tæpper, puder, akustiske løsninger og meget mere. Kvadrat har en enorm drivkraft bag sig, og de forsøger konstant at udvikle markedet på en innovativ, farverig og kunstnerisk måde. Kvadrat er kendt for sin usammenligneligt høje kvalitet, og det er også en af grunde til at nogle af verdens største arkitekter, designere, møbelproducenter og detailhandlere er Kvadrats tilbagevendende kunder.
Kvadrat ønsker konstant at udvikle sig ikke mindst forretningsmæssigt og produktmæssigt, men i lige så høj grad stiler Kvadrat mod at udvikle sig på den ”menneskelige front”, så medarbejderne kan møde glade og motiverede på arbejde hver eneste dag. Yderligere anvender og udvikler Kvadrat sine grønne fremstillingsprocesser, så de biddrager til et sundere og bedre miljø. Inspirationen til både tekstiler og akustiske løsninger finder Kvadrat i den omkringliggende subkultur, som vi dagligt befinder os i men især også i design og kunst.

Clouds – skab dit eget kunstneriske mesterværk

clouds støjdæmpende design fra kvadrat
God akustik behøver ikke være grimt. Hos Kvadrat har de skabt den populære akustiske serieløsning Clouds, som er både farverig, innovativ og kan tilpasses til individuelle akustiske løsninger. Clouds fra Kvadrat består af formpresset filt, som fås i forskellige farvekombinationer, der kan sættes sammen som et tredimensionelt puslespil.
Du har mulighed for at anvende Clouds fra Kvadrat i kontormiljøer, offentlige rum og i din private bolig. Clouds kan både sættes på vægge, i loftet og bruges som rumadskillelse. Clouds består af individuelle elementer, hvor du kan skabe et simpelt- og mere komplekst design. Clouds fra Kvadrat indbyder til dekorative løsninger samtidig med, at du får skabt god akustik i rummet.

Soft Cells Broadline

soft cells broadline fra kvadrat
Sanserne er det grundlæggende ift. hvordan vi mennesker oplever verden. Akustiske udfordringer påvirker vores sanser negativt, og det kan sågar få vores motivation og koncentration til at falde markant. Derfor har Kvadrat designet Soft Cells Broadline, som er akustiske paneler, der kan monteres over alt i lofter og på vægge. Panelerne tilpasse dine ønsker både ift. størrelse, form og farve (der er over 200 forskellige farver at vælge i mellem), og på den måde kan du selv designe udtrykket, så det passer til dit hjem eller din virksomhed. Rammen på Soft Cells Broadline består af minimum 50% genanvendt aluminium, og en speciel spændingsmekanisme sikrer, at tekstilet på panelerne kan modstå både fugtighed og temperaturforskelle i rigtig mange år. Kvadrat er overbevist om, at kvaliteten er enormt høj, og derfor tilbyder de hele 10 års produktgaranti på Soft Cells Broadline.

Kvadrat – et fortryllende farveunivers

kvadrat tekstil
Med Kvadrats farveunivers, kan du se frem til fri leg med de bedste tekstiler og uendeligt mange muligheder i forhold til indretning af både kontormiljøer, loungeområder, kantiner eller det private hjem. Du får design af exceptionelt høj kvalitet, som du kan have glæde af i rigtig mange år.

Tre gode grunde til at vælge Kvadrat