KUSCH+CO

møbler fra kusch+co

Kusch+Co – Siddemøbler til kontraktmarkedet

Det store fokus på funktion og kvalitet, samt evner til at gøre mission til virkelighed, har bragt Kusch+Co til hvor de er i dag. Kusch+Co producerer siddemøbler, som henvender sig til kontraktmarkedet. Udover siddemøbler designer Kusch+Co også borde, som både imponerer hvad angår design og innovation. Virksomhedens referenceliste indeholder bl.a. over 200 lufthavne samt et hav af kontormiljøer m.v., hvilket er tydeligt bevis på, at Kusch+Co leverer det forventede og også lidt mere til.
Grundlæggeren af Kusch+Co, Ernst Kusch, har sagt de vise ord ”Quality is irreplaceable”, hvilket kendetegner virksomheden i alt, hvad de gør. De høje standarter baseres på omfattende forskning, omhyggelig planlægning, og kan i høj grad tilskrives virksomhedens dygtige medarbejdere. Kusch+Co producerer sine møbler ud for bæredygtige principper for at skåne vores miljø mest muligt.

9000 roll n’ meet – fleksibelt og smart

bord med hjul fra kusch+co
9000 roll n’ meet er en yderst praktisk serie af borde fra Kusch+Co. Bordene er designet ud fra et innovativt og fleksibelt udgangspunkt – og essensen af det stilrene design er, at det er sammenklappeligt. Dvs. at du kan folde bordet sammen, når du ikke bruger det, så det ikke optager unødvendigt plads. Derudover er der hjul under bordet, så det nemt kan køres frem og tilbage efter behov. Som nævnt er 9000 roll n’ meet en serie af borde fra Kusch+Co, hvorfor der er flere valgmuligheder hvad angår designet.

3150 scorpii – strømlinet design og suveræn komfort

scorpii stol kusch+co
3150 Scorpii er en serie af møbler fra Kusch+Co, som består af borde og stole til både spisestuen, loungemiljøet og kantinelokalet på arbejdspladsen. 3150 er strømlinet design, hvor komforten er i højsæde. Kombinationen mellem den suveræne komfort og det stilrene udtryk gør samtlige møbler i serien attraktive for alle, der ønsker en flot præsentation af virksomheden, som også lever op til, hvad udtrykket lover.

Kusch+Co – når design og funktion går i ét

kusch+co
Hvis du ønsker funktionelle møbler af sublim kvalitet, så er Kunch+Co uden tvivl det helt rigtige valg for dig. På trods af fokus på disse egenskaber, går Kunch+Co ej heller på kompromis med designet og udstrålingen i møblerne, som følger de rene linjer. Med møbler fra Kusch+Co kan du være sikker på, at du giver dig selv og dine omgivelser de bedste forudsætninger for god ergonomi og følelsen af at være et sted, hvor der er styr på tingene.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra Kusch+Co