KUSCH+CO

møbler fra kusch+co

Kusch+Co – Siddemøbler til kontraktmarkedet

Det store fokus på funktion og kvalitet, samt evner til at gøre mission til virkelighed, har bragt Kusch+Co til hvor de er i dag. Kusch+Co producerer siddemøbler, som henvender sig til kontraktmarkedet. Udover siddemøbler designer Kusch+Co også borde, som både imponerer hvad angår design og innovation. Virksomhedens referenceliste indeholder bl.a. over 200 lufthavne samt et hav af kontormiljøer m.v., hvilket er tydeligt bevis på, at Kusch+Co leverer det forventede og også lidt mere til.
Grundlæggeren af Kusch+Co, Ernst Kusch, har sagt de vise ord ”Quality is irreplaceable”, hvilket kendetegner virksomheden i alt, hvad de gør. De høje standarter baseres på omfattende forskning, omhyggelig planlægning, og kan i høj grad tilskrives virksomhedens dygtige medarbejdere. Kusch+Co producerer sine møbler ud for bæredygtige principper for at skåne vores miljø mest muligt.

9000 roll n’ meet – fleksibelt og smart

bord med hjul fra kusch+co

9000 roll n’ meet er en yderst praktisk serie af borde fra Kusch+Co. Bordene er designet ud fra et innovativt og fleksibelt udgangspunkt – og essensen af det stilrene design er, at det er sammenklappeligt. Dvs. at du kan folde bordet sammen, når du ikke bruger det, så det ikke optager unødvendigt plads. Derudover er der hjul under bordet, så det nemt kan køres frem og tilbage efter behov. Som nævnt er 9000 roll n’ meet en serie af borde fra Kusch+Co, hvorfor der er flere valgmuligheder hvad angår designet.

3150 scorpii – strømlinet design og suveræn komfort

scorpii stol kusch+co

3150 Scorpii er en serie af møbler fra Kusch+Co, som består af borde og stole til både spisestuen, loungemiljøet og kantinelokalet på arbejdspladsen. 3150 er strømlinet design, hvor komforten er i højsæde. Kombinationen mellem den suveræne komfort og det stilrene udtryk gør samtlige møbler i serien attraktive for alle, der ønsker en flot præsentation af virksomheden, som også lever op til, hvad udtrykket lover.

Kusch+Co – når design og funktion går i ét

kusch+co

Hvis du ønsker funktionelle møbler af sublim kvalitet, så er Kunch+Co uden tvivl det helt rigtige valg for dig. På trods af fokus på disse egenskaber, går Kunch+Co ej heller på kompromis med designet og udstrålingen i møblerne, som følger de rene linjer. Med møbler fra Kusch+Co kan du være sikker på, at du giver dig selv og dine omgivelser de bedste forudsætninger for god ergonomi og følelsen af at være et sted, hvor der er styr på tingene.

3 gode grunde til at vælge møbler fra Kusch+Co

  • Kusch+Co har en fantastisk evne til at kombinere funktion og design i alle sine møbler
  • Kusch+Co har gennem årene samlet en masse erfaring, som sikrer dig et langtidsholdbart møbeldesign
  • Kusch+Co har et motto der siger, at ”kvalitet er uerstatteligt”. Du får derfor møbler, der med den rette pleje kan være en tro følgesvend gennem et utal af år

Lige så vild med udvalget fra Kusch+Co, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra Kusch+Co. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Vi har også et alternativ – JENSENplus

Har du overvejet møbler vores eget brand, JENSENplus? Vi designer bl.a. siddemøbler og borde til erhverv i samarbejde med anerkendte møbelarkitekter – alle med udgangspunkt i funktionalitet og god kvalitet.

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.