KURAGE

kurage gardiner

Kurage – Eksklusivitet ud over alle grænser

I 1990 blev Kurage grundlagt af de to anerkendte designere Ruth Fabricius & Jesper Gundersen, som sidenhen har solgt virksomheden til Fischer Group. Kurage har en helt klar linje og filosofi, som de følger og altid har fulgt. Den originale idé er altid en del af det færdige og eksklusive design. På den måde sikrer Kurage, at der er en klar og strømlinet strategi bag hvert eneste produkt, og ligeledes sikrer det et uspoleret og unikt udtryk. Grundlæggende for Kurage er, at deres produkter skaber en fantastisk æstetisk fornemmelse, som enhver der ser dem og oplever dem, vil blive positivt påvirket af.

Den helt store inspirationskilde for Kurage er naturen. Derudover inspireres de af bl.a. kunst, urbant liv og rejser. Samtlige designs har et nordisk og minimalistisk udtryk, som gør produkterne tidløse og uafhængige af kortvarige trends og tendenser.

Kurage designer og producerer eksklusive gardinstoffer og møbelstoffer samt forskellige akustiske produkter og tæpper – alt sammen i en klasse for sig selv. Kurage forener design og funktion på en ganske særlig måde. Både de akustiske elementer, tæpperne, gardinerne og møbelstofferne bliver forvandlet til deciderede kunstværker, som i den grad også imponerer funktionsmæssigt.

Virksomheden henvender sig både til erhverv og det offentlige, men du kan også få stor glæde af at anvende de fantastiske produkter hjemme i privaten.

kurage

3 gode grunde til at vælge design fra Kurage

  • Kurage får altid den originale idé implementeret i det færdige design
  • Kurage designer alsidige produkter, som passer ind i mange forskellige miljøer
  • Kurage leverer en kvalitet, som er langt ud over det sædvanelige

Vi har også et alternativ – Kvadrat

Blandt verdens førende indenfor tekstil og akustik finder du Kvadrat. Har du lyst til endnu mere inspiration eller måske et alternativ til produkter fra Kurage, så kan du læse om Kvadrat her

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.