Kristina Dam Studio

kristina dam møbler

Kristina Dam Studio – minimalistisk og skulpturelt design

I 2012 grundlagde arkitekt & grafisk designer Kristina Dam sin egen virksomhed ved navn Kristina Dam Studio. I løbet af få år er virksomheden blevet en del af verdenseliten inden for design, og væksten har været særdeles imponerende. Kristina Dams uddannelsesmæssige baggrund giver hende en helt unik mulighed for at kombinere arkitektur med grafisk design, hvilket er et tydeligt karaktertræk ved hendes møbler. De simple og tidløse møbler har et grafisk og interessant udtryk, som fanger ens opmærksomhed på en helt særlig måde. Møblerne består af naturlige materialer, som tilfører rummet et roligt og rart udtryk. Materialerne er nøje udvalgt, og produktionen foregår udelukkende i Europa for at sikre en høj standart og for at følge den nordiske designarv, som Kristina Dam Studio tager meget alvorligt.
Yderligere fokuserer Kristina Dam Studio på at skabe skulpturelle møbler og interiør med kant og karakter. På den måde får hvert enkelt element i indretningen sit eget unikke udtryk, som på den ene eller anden måde fortæller en interessant historie. Inspirationen henter Kristina Dam Studio bl.a. fra rejser, Instagram og gennem folks fortællinger. Produkterne skabes i samarbejde med både anerkendte etablerede designere og upcumming talenter, som har vist sig at kunne noget særligt.

Mirror Table L – et unikt og anderledes bord

mirror L table
Mirror Table L fra Kristina Dam Studio er i den grad et anderledes bord – på den fede måde! Bordet fanger med garanti din opmærksomhed. Kombinationen mellem den rustikke marmorbordplade og spejl-siderne giver et helt specielt udtryk, som man ikke før har set. På trods af bordet størrelse vil du ikke opleve, at det optager plads pga. spejl-refleksionen som blot ”udvider” rummet. Derudover er der også den store fordel i spejlsiderne, at de giver mere lys til rummet. Ønsker du bordet i en mindre størrelse, kan du også vælge det.

Grid Coat Stand – en minimalistisk garderobe til entréen

grid coat stand tøjstativ
Grid Coat Stand er en minimalistisk gardarobe til entréen i dit hjem eller i din virksomhed. Stativet fra Kristina Dam Studio udtrykker nordisk minimalisme og rene linjer. På trods af stativets relativt beskedne størrelse, har det plads til både sko og tøj, og stabiliteten er ej heller at tage fejl af – den er faktisk fremragende.

Kristina Dam Studio – fremtidens klassikere

Med tilbehør fra Cascando kan du fulende din indretning. Cascandos evne til at kombinere praktisk og uundværligt tilbehør med flot design og god kvalitet er ganske unik. Kreativiteten får med garanti lov til at blomstre, når du bringer tilbehør fra Cascando ind i dit hjem eller din virksomhed.
kristina dam studio

Tre gode grunde til at vælge møbler fra Kristina Dam Studio