Kasthall

kasthall tæpper

Kasthall – ekstraordinær høj kvalitet

Den første tæppefabrik i Sverige var Kasthall, som blev grundlagt tilbage i 1889. Siden dengang har Kasthall produceret højkvalitetstæpper på deres fabrik i Kinna, som ligger i det vestlige Sverige. I dag er Kasthall repræsenteret i over 30 lande rundt om i verden, og med sine flotte tæpper i forskellige mønstre og farver, er Kasthall blandt verdens førende tæppeproducenter. Kasthall designer tæpper af naturmaterialer, og de fås i forskellige standartmål, som dog kan tilpasses, hvis du går med et specielt ønske til størrelsen. Der er ikke to tæpper, der er helt ens. Kasthalls tæpper er nemlig håndlavede, hvorfor hvert eneste tæppe er unikt.
Skaberen bag Kasthall er Ludvig Anderson, som havde en vision om at skabe innovative produkter ud fra nye metoder og klassiske traditioner. Denne vision lever fortsat i bedste velgående, hvor designere og produktudviklere arbejder tæt sammen for at sikre en fuld kontrol over alle produktionsled. På den måde kan du være sikker på, at dit tæppe er gennemtjekket ned til den mindste detalje, og forudsætningerne for at levere ekstraordinær kvalitet kan ikke være bedre.

Åker – inspireret af markerne omkring fabrikken

kasthall aaker
De fleste kender de anerkendte designere Charles og Ray Eames, som er designerne bag denne plastikstol. Stolen er den første masseproducerede plastikstol, som på trods af sine snart 70 år på bagen stadig er på højeste mode. Stolen blev oprindeligt produceret i glasfiber, hvilket ikke er et genanvendeligt materiale, og derfor er Vitra gået over til at producere stolen i polypropylen, som er et miljøvenligt materiale der både er holdbart, robust og yderst komfortabelt. Faktisk er det imponerende, at en plastikstol kan være så komfortabel og robust, og derfor er den også særligt velegnet til erhverv, hvor den kan bruges som kantinestol, caféstol, mødestol eller lignede.

Monroe – stjernehimmel, frostfyldte marker og glitrende hav

kasthall monroe
Monroe fra Kasthall er designet af Gunilla Lagerhem Ullberg, som har arbejdet hos Kasthall fra 1987 – 2015. I sin tid stod Gunilla for størstedelen af Kashalls klassiske designkollektioner, og i årenes løb vandt hun flere store priser for de flotte designs. Monroe er et af de fantastiske tæpper, som Gunilla har designet for Kasthall. Monroe er et hyggeligt og fredsfyldt tæppe, som er inspireret af den smukke stjernehimmel, frostfyldte marker og det glitrende hav.

Kasthall – Innovative og håndlavede tæpper

kasthall tæpper fra sverige
Kasthalls tæpper er det bedste af det bedste. Alle tæpperne er håndlavede, hvorfor du kan være sikker på, at kvaliteten er i særklasse. Når tæppet er færdiglavet, monteres en læderetikette med initialerne på den person, der har stået for at producere tæppet. Kasthall er innovative i sin tilgang til design, hvorfor du får tidssvarende tæpper, som alle har en særlig historie bag sig. Tæpperne fra Kasthall kan anvendes både privat og i virksomheder, hvor der er et ønske om at have flotte og holdbare tæpper.

Tre gode grunde til at vælge tæpper fra Kasthall