JOHANSON

Den svenske møbelvirksomhed Johanson Design blev etableret i 1953, hvor Börje Johanson fik en god idé og begyndte at sy puder af lækre tekstiler. I dag er Johanson en international møbelproducent, som leverer kvalitetsmøbler med et skandinavisk udtryk til hele verden. Specielt møbler som er designet og udviklet til det offentlige rum, er Johanson specialister i at producere.

Når Svensk møbelproduktion møder europæiske designere

Hos Johansonbliver alle møbelkollektioner til i samarbejde med førende europæiske arkitekter. Med et møbel fra Johanson får du et unikt design, som skabes ud fra designernes idéer kombineret med traditionelle håndværksmæssige traditioner fra Småland i Sverige. Det skaber en god og solid møbelproduktion.
Alle møbler fra Johanson laves ved hjælp af moderne møbelproduktion, hvor der stilles store krav til udskæringer, samlinger, montering, polstring og syning. Når du køber et møbel fra Johanson, vil du opleve stor frihed i forhold til farve- og materialevalg med over 192 forskellige farvemuligheder.

Få gode indretningsløsninger med produkter fra Johanson

Produkter fra Johanson egner sig både til at stå alene eller som kombination med andre møbelproducenter. Inspiration er altid godt. Her giver vi dig fx en kombinationsmulighed, som du kan lade dig friste af.

Skab den ultimative bar
En bar-løsning kan bruges i mange forskellige sammenhænge. En bar kan stå frit i et kontormiljø, og fungere som et uformelt mødebord. Du kan også etablere en bar som en naturlig forlængelse af et åbent køkkenalrum, hvor baren bruges som et samlingspunkt for gode samtaler. Derudover kan du etablere en udendørs bar, som egner sig perfekt til de lange lyse sommeraftenener. Vælger du fx den lette, solide og funktionelle barstol ”Sputnik” fra Johanson Design, har du et utal af muligheder i forhold til farve- og materialevalg.

Lige så vild med udvalget fra Johanson, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra Johanson. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.