Johanson

Johanson møbler

Johanson – Skandinavisk minimalisme med et kreativt twist

Tilbage i 1953 fik Börje Johanson en idé om at begynde at sy sine egne puder. Mange begyndte at spørge efter Börjes puder, så han valgte at starte en virksomhed, som skulle vise sig at blive en stor succes. Produktionen af puder blev dog sidenhen tilsidesat for i stedet at fokusere på møbler med udgangspunkt i skandinavisk design. I løbet af kort tid blev Johanson Design en international succes, hvad den stadig er i dag. I samarbejde med anerkendte designere skaber Johanson Design kreative og minimalistiske møbler, som passer perfekt ind i det nordiske miljø. Kombinationen mellem designerne på den ene side og Johanson Design på den anden resulterer i møbler der både udtryksmæssigt og håndværksmæssigt er helt i top. Møblerne er kendetegnet ved god komfort og ikke mindst ualmindelig god holdbarhed. Møblerne har et specielt godt ry blandt hoteller, restauranter og caféer, fordi de kan holde til den daglige slitage, de bliver udsat for, uden at miste form og farve i løbet af kort tid. Johanson Design er derudover kendt for sit brede spektre af farver, som mange af deres møbler kan fremstilles i. Johanson Design har selv fuld kontrol over produktionen, og derfor kan du nemt vælge forskellige farver til dine møbler, som de lynhurtigt kan producere og levere. Mange af møblerne er samtidig lydabsorberende, så de bidrager til et rart og behageligt miljø. Johanson Design er certificeret i henhold til ISO 14001, hvilket tydeligt indikerer, at virksomhedens produkter er af særligt god kvalitet. Derudover bevidner certificeringen om, at Johanson Design har fokus på miljøet, hvilket understøttes af virksomhedens svanemærkede produkter.

U-sit – strømlinet komfortabelt design af absolut højeste kvalitet

u-sit sofaer
U-sit er et modulsofasystem fra Johanson Design. Et yderst populært system som primært anvendes i erhvervsindretninger, men som bestemt også vil gøre sig godt i det private hjem. U-sit er strømlinet komfortabelt design af absolut højeste kvalitet. Du kan sammensætte modulsystemet, helt som det passer dig, med dertilhørende puffer. U-sit er i sig selv lydabsorberende, men der kan monteres en akustisk lydvæg på sofaryggen, så du får ”et rum i rummet”, hvor der er plads til fordybelse og afslapning eller uformelle møder. U sit fra Johanson Design fås i alverdens forskellige farver – og helt sikkert også en farve som passer perfekt ind i din indretning.

B-Bitz – et modulsystem med uanede muligheder

b-bitz
B-Bitz fra Johanson Design er blandt de mest fleksible modulsystemer, der findes på markedet lige nu. B-Bitz giver dig uanede muligheder for at kombinere forskellige moduler, så det samlede møbel passer perfekt ind i din indretning. B-Bitz kan kombineres med bl.a. forskellige puffer, lysbokse, integrerede powerbanks og meget mere.

Johanson – til dig der værdsætter kreativitet

Johanson Design
Er du til kreativt skandinavisk design, hvor mulighederne er nærmest uendelige, så er det møbler fra Johanson Design, du står og mangler. Her får du kvalitet i verdensklasse og design der smiler til enhver kreativ sjæl, som også godt kan lide struktur og faste rammer. Møblerne kan anvendes i mange forskellige miljøer, men de er særligt populære i erhvervsindretning pga. den gode slidstyrke.

Tre gode grunde til at vælge design fra Johanson